Sapa in gradina cand a auzit un suierat puternic din pamant. A incremenit, dar dupa ce si-a facut curaj, a incercat sa afle ce e acolo. A dat rapid cateva lopeti si…mai bine nu o facea. Oamenii de langa ea au inceput sa fuga ingroziti

O femeie din Daghestan, republica autonoma rusa, cu populatie majoritar musulmana, a fost fotografiata in timp ce a distrus un cuib de serpi.

Sagibat Islammagomedova a uc1s aproape 80 de serpi si s-a ales cu critici dure din partea biologilor rusi, relateaza lifenews.ru.

Femeia planta cartofi alaturi de fiul ei, in gradina, cand a facut descoperirea. In timp ce sapa, a observat cativa serpi care se incalzeau la soare. Apoi a auzit un suierat puternic. Si-a dat seama ca a deschis un cuib de serpi in care se aflau in jur de 80 de reptile.

Sagibat a uc.is serpii si s-a pozat cu ei. Dupa ce pozele s-au viralizat in Rusia, au ajuns si in atentia autoritatilor. Biologii rusi au criticat-o pe femeie pentru gestul ei si au explicat ca specia de serpi uci.si se hraneste cu rozatoare.

Acum culturile din zona risca sa fie afectate de rozatoarele care se vor inmulti in lipsa serpilor.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds