Horoscopul TOAMNEI 2021. Cum va fi toamna ta în funcție de zodie

In punct de vedere astrologic, toamna 2021 va fi una plină de surprize și aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cea mai așteptată perioada a anului, toamna, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află în rândurile de mai jos ce îți rezervă astrele în toamna acestui an, în funcție de zodia în care te afli.

Află cum va fi toamna ta în funcție de zodie

Berbec
Dragoste
Toamna 2021 se anunță una fabuloasă pentru tine. O să trăiești o dragoste ca în povești! Dacă nu ai pereche, pretendenții o să roiască în jurul tău. Septembrie și Octombrie sunt cele mai prolifice luni din punct de vedere emoțional, o să curgă cu întâlniri care mai de care mai romantice. Toamna aceasta, o simplă prietenie se poate transforma în cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care ai trăit-o vreodată.

Carieră și bani
O perioadă excelentă pentru domeniul financiar. Prezența lui Saturn cere mai multă atenție atunci când vine vorba de proiecte de muncă, dar acest lucru nu înseamnă decât că, spre final de septembrie, te vei bucura de roadele muncii tale. Cu atât mai mult dacă ești liber profesionist sau lucrezi într-o corporație, luna SEPTEMBRIE îți va aduce un bonus financiar sau o mărire de salariu. Atenție la documentele semnate!

Sănătate
Scapi de epuizarea acumulată la începutul anului prin câteva sesiuni de meditație, sport sau yoga, dacă îți dedici câteva ore din zi numai ție. Nu vei întâmpina mari probleme de sănătate, astrele te sfătuiesc doar să nu faci călătorii prea departe de casă și să petreci mai mult timp ca de obicei cu oamenii dragi sufletului.

Taur

Dragoste
În sfârșit, viața amoroasă a nativilor Taur devine armonioasă, mai ales după mijlocul lui SEPTEMBRIE. Taurii care au partener de viață își pot găsi perechea în timpul unei vacanțe. Dacă nu se întâmplă asta până la finalul lui SEPTEMBRIE.

Carieră și bani
Sectorul profesional, care a început să se îmbunătățească încă din luna august, din preajma zilei tale de naștere, o să se stabilizeze, datorită acțiunilor lui Saturn. Se rezolvă și problema banilor din primăvară, mai devreme decât ai fi crezut. Uranus dă un restart vieții tale profesionale, un nou loc de muncă te așteaptă până la final de Toamna.

Sănătate
Din punct de vedere psihic, nici măcar Toamna asta nu va reuși să te aducă pe un făgaș normal. Dar vei merge în vacanțe și te vei gândi cu optimism la noile proiecte de viitor care se întrezăresc la orizont. Uranus te îndeamnă să-ți schimi stilul de viață, dacă vrei să începi toamna cu forțe proaspete și nu cu un sistem imunitar la pământ.

Gemeni

Dragoste
Dacă Toamna lui 2021 aduce liniște în căsnicie, Toamna aduce și picul de distracție atât de necesar sufletului tău. Inimile singuratice vor întâlni, în SEPTEMBRIE sau OCTOMBRIE, un om cu un suflet frumos și cald, cu care vor petrece mult timp. Poveștile de dragoste născute în această perioadă sunt încărcate de pozitivitate și au mari șanse să dureze foarte mult timp. Chiar dacă Saturn și Jupiter nu prea sunt de acord cu deciziile tale amoroase, drumul ales de inima ta este cel corect.

Carieră și bani
Viața profesională se îmbunătățește semnificativ începând cu luna septembrie. Cu toate acestea, Toamna 2021 nu este o perioadă propice investițiilor financiare ci una în care poți rezolva problemele economice deja existente cu ajutorul unei sume de bani apărute pe neașteptate. Ai grijă să nu dai prea mulți bani pe cheltuielile casnice.

Sănătate
Stai excelent cu sănătatea, dar deja știi asta. Iar Toamna aceasta nu va face decât să te întărească și mai mult. Tot ce va trebui să faci tu, cu sfințenie, este să te culci devreme în fiecare seară. Știm că e Toamna și Toamna noaptea este mai lungă decât ziua, dar dacă nu vrei să începi toamna cu bateriile descărcate, urmează sfatul astrelor.

Rac

Dragoste
Pentru tine nu avem vești foarte bune. Dacă în primăvară ți se părea că partenerul s-a distanțat de tine, lunile de Toamna nu vor face decât să adâncească și mai tare această problemă. Da, persoana de lângă tine ține la tine, tocmai de aceea nu îi poți înțelege detașamentul emoțional și asta nu face decât să te dărâme și mai mult. Cu toate astea, ai grijă să nu tărăgănezi relații pe care le simți superficiale. La final de septembrie-început de septembrie vei reuși să te pui pe tine pe primul plan și să îți revii, încet-încet. Pentru tine dragostea nu reprezintă o prioritate.

Carieră și bani
Saturn nu te va lăsa să îți duci planurile profesionale la împlinire. Încă din primăvară te chinui să duci ceva la bun final și nici Toamna nu îți va fi de mai mare folos. În ciuda faptului că ai făcut sacrificii uriașe pe toate planurile pentru carieră, rezultatele se vor vedea abia spre finalul lui septembrie. Jupiter te lasă să faci mici investiții financiare, profită de această oportunitate!

Sănătate
Ești la un pas de epuizarea psihică și fizică, primăvara 2020 a fost una neașteptat de apăsătoare pentru tine. Unii Raci au probleme cu sistemul osos – fracturi – și cu dantura. Călătoriile – mai ales cele lungi – nu sunt câtuși de puțin indicate. Nu exista să consulți un doctor dacă nu crezi că poți face față pe cont propriu prvocărilor pe care ți le aduce Toamna aceasta.

Leu

Dragoste
O Toamna cu adevărat minunată pe plan sentimental! Dacă ai terminat recent o poveste de dragoste, în lunile fierbinți de Toamna o să apară cineva nou care-ți va face inima să bată nebunește. Dacă ești într-o relație stabilă, în perioada aceasta tu și partenerul nu veți face decât să vă apropiați și mai mult și să vă consolidați sentimentele. Atenție mare: în a doua parte a lui 2021 veți face un pas important pe plan emoțional – fie că e vorba de mutat împreună, căsătorie sau copil.

Carieră și bani
Încă de la finalul lui august, a rasărit soarele pe strada ta financiară. Din august până în septembrie vei atinge punctul culminant din punct de vedere profesional. Cei tineri vor porni pe un nou drum, în vreme ce nativii care au deja o carieră în spate, o poziție asigurată, pot avea parte de câștiguri financiare neașteptate.

Sănătate
Vei munci mai mult ca de obicei, dar pentru că ești o persoană puternică – și fizic și psihic – acest lucru nu te va doborî. Îți cunoști bine limitele și nu le vei depăși. Față de alte zodii, tu vei fi extrem de energic Toamna aceasta.

Fecioară

Dragoste
Planetele au început să lucreze la viața ta sentimentală încă din august. Inimile singuratice, care tânjesc de multă vreme după un suflet care să le însenineze existența, vor fi extrem de norocoase Toamna aceasta. Astrele le promit că-și vor întâlni dragostea vieții și ninic mai puțin. Ce se construiește în lunile fierbinți ale Toamnei reușește luna septembrie să stabilizeze, aducând pace și bucurii în sufletele Fecioarelor.

Carieră și bani
Nu vor exista mari schimbări în acest sector al vieții pentru nativii acestei zodii. Primăvara a rezolvat tot ce era de rezolvat, așa că Toamna doar aduce stabilitate financiară. Dacă ai un proiect personal profesional, până la finalul lui septembrie reușești să îl duci la bun sfârșit.

Sănătate
Relaxarea care a predominat primăvara 2021 nu a făcut decât să te încarce cu energie pe care să o consumi – toată și fără urmă de regrete – în povestea de dragoste pe care ți-o rezervă astrele în lunile de Toamna. Atenție mare în august, vei avea mare nevoie să îți reîncarci bateriile. Nu lăsa toamna să te prindă cu ele descărcate, altfel îți va fi extrem de greu să îți revii.

Balanță

Dragoste
Nu face persoanei iubite promisiuni de care știi că nu te poți ține. Altfel riști să strici pentru totdeauna relația, și așa construită și întreținută cu mari eforturi. Cei singuri au șanse să întâlnească în lunile de Toamna pe cineva care să le atragă atenția, dar asta înseamnă să nu mai fie închiși și să dea curs invitațiilor primite. Atenție mare la relațiile superficiale. Chiar dacă ți se pare că sunt acceptabile pe moment, ele nu îți vor aduce decât lacrimi și durere, într-un final.

Carieră și bani
Cu toate că prima parte a anului nu le-a adus mari satisfacții financiare, Toamna schimbă multe. Se întrevăd la orizont contracte noi și rezultate excelente la locul de muncă actual, începând cu luna septembrie. Cântărește foarte bine orice decizie pe care o iei, altfel vor exista consecințe pe termen lung.

Sănătate
Învață să te relaxezi măcar Toamna, dacă în restul anului nu vrei și pace să o faci. Relaxează-ți mintea și trupul pentru că dacă o ții în același ritm, organismul tău nu va rezista prea mult. Nu ignora niciun semnal de alarmă pe care ți-l trage corpul și mergi la doctor dacă simți ca ește ceva în neregulă.

Scorpion

Dragoste
Toamna 2021 îți aduce ocazia minunată de a te implica în mai multe activități și proiecte împreună cu persoana iubită. Acest tot timp petrecut împreună vă va ajuta să vă cunoașteți mai bine, să vă dați seama că sunteți făcut unul pentru celălalt. Dacă alții se distrează Toamna, voi veți începe să vă faceți planuri serioase, pentru viitorul vostru împreună. Ei singuri au șansa de a găsi un suflet frumos care să îi înțeleagă spre finalul lui septembrie.

Carieră și bani
Proiectele începute încă de la finalul anului trecut încep acum să-ți aducă roade. Mintea ta este mult mai deschisă unor noi oportunități decât era până acum, lucru care nu poate să fie decât de bun augur pentur tine. Găsește în tine puterea să mergi mai departe pe drumul ales de tine, chiar dacă mai întâmpini obstacole pe parcurs.

Sănătate
Energia pe care o investești în proiectele profesionale care îți ocupă atât de mult timp Toamna aceasta trebuie cumva recuperată. Astfel că ai grijă de sufletul și de corpul tău, odihnește-te de câte ori ai ocazia. Toamna asta se anunță plin de optimism și bună dispoziție, nicio vizită la doctor nu se întrevede în viitorul apropiat.

Săgetător

Dragoste
În prima parte a toamnei, te așteaptă o perioadă de suferință în dragoste. Fie treci printr-o despărțire, fie afli că persoana pe care o placi nu te place. Orice ar fi, ai încredere că vei reuși să depășești cu bine momentul. În luna septembrie, s-ar putea să întâlnești o personă care va deveni iubirea vieții tale. Trebuie doar să fii deschisă pentru asta și să nu trăiești în trecut.

Carieră
Nu vei fi foarte mulțumită pe plan profesional. Chiar dacă ți se vor oferi multe șanse, nimic nu ți se va părea potrivit pentru tine. Nu trebuie să îți schimbi locul de muncă pentru a fi fericită, așteaptă până când vei simți că ți se oferă ce dorești. Luna septembrie este cea mai bună pentru schimbări profesionale, așa că ai răbdare și va fi bine.

Sănătate
Nu ești foarte optimistă în această perioadă, deoarece nu te simți împlinită profesional. Din luna septembrie, însă, starea ta de bine va reveni și vei fi mai plină de speranță ca niciodată. Te vei simți cel mai bine alături de familia ta, veți fi mai apropiați ca niciodată.

Capricorn

Dragoste
Anul 2021 este unul bun pentru tine, însă Toamna s-ar putea să fie un moment mai greu pe plan sentimental, deoarece ești mult prea concentrată în muncă. Dacă ești într-o relație, ar fi bine să faceți următorul pas, altfel riști ca jumătatea ta să se simtă neglijată și abandonată. Dacă ești singură, în lunile septembrie și octombrie sunt șanse mari să îți întâlnești sufletul pereche.

Carieră și bani
Cariera ta va înflori în această Toamna! Dacă ai propria ta afacere, va merge mai bine ca niciodată, dacă ești angajată undeva, așteaptă-te la o promovare. Te așteaptă câștiguri importante începând cu luna septembrie, nu este o idee rea să faci o investiție. În luna august, este indicat să te odihnești. Programează-ți o excursie și mergi împreună cu prietenii tăi. Meriți din plin un pic de distracție!

Sănătate
Ești plină de energie și de voie bună, toată lumea va dori să fie în preajma ta în următoarea perioadă. La începutul toamnei, s-ar putea să te simți mai obosită psihic decât de obicei, dar îți vei reveni rapid. Este indicat să eviți excesele alimentare și să fii atentă la siluetă – sunt șanse mari să te îngrași câteva kilograme. În rest. te așteaptă o Toamna de poveste!

Vărsător

Dragoste
Pe plan emoțional, Toamna va fi mult mai liniștită decât primele luni ale anului 2021 . Dacă te gândești să te muți cu persoana iubită, este indicat să analizezi foarte bine avantajele și dezavantajele, pentru că nu este cea mai bună perioadă să faci acest pas. Jupiter nu are obiceiul de a ușura viața cuplurilor, așa că sunt mari șanse să urmeze o perioadă tensionată pentru tine și jumătatea ta. Dacă puteți sta în locuințe separate, îți vei fi recunoscătoare la finalul toamnei.

Carieră și bani
Nu îți vor lipsi banii și oportunitățile de promovare, dar toate aceste lucruri vin cu prețul vieții tale sentimentale. Mare grijă la alegerile pe care le faci, cântărește bine fiecare decizie pe care trebuie să o iei în carieră, dacă nu vrei să rămâi singură. Vei fi plină de îndoieli în plan profesional, dar până în septembrie, lucrurile se vor clarifica.

Sănătate
Anul 2021 nu este foarte bun pentru sănătatea ta. Muncești prea mult, iar această situație se va răsfrânge asupra organismului tău. Nu vei avea prea multă energie pentru familie și prieteni și s-ar putea să ratezi evenimente importante din această Toamna. Dacă trebuie să pleci în călătorii, ai grijă să fii mereu însoțită, deoarece riscul de accidentări este mult mai mare în următoarea perioadă.

Pești

Dragoste
Anul 2021 va fi excelent pentru viața ta amoroasă și sunt șanse mari să îți găsești sufletul pereche, dacă ești singură. Nativii care sunt, deja, într-o relație s-ar putea să se mute împreună cu partenerul lor. Toamna 2021 este excelentă pentru a lua decizii în dragoste, pentru că din septembrie, astrele te sfătuiesc să nu faci nicio schimbare. Este o perioadă bună și pentru cei care își doresc copii.

Carieră și bani
Din luna septembrie, toate eforturile tale profesionale vor fi răsplătite pe măsura așteptărilor tale. Sunt șanse mari să primești o mărire sau o promovare, dar asta s-ar putea să îți atragă invidia colegilor. Nu intra în conflicte și încearcă să stai departe de oamenii negativi. Dacă vrei să îți cumperi o casă, luna septembrie este perfectă pentru astfel de investiții. Dacă îți cauți un job nou, îl vei avea de partea ta pe Jupiter, care își va scoate în cale numeroase oportunități.

Sănătate
Vei fi într-o formă excelentă în această Toamna! Te simți mai puternică de la o zi la alta și mai sigură pe tine. În septembrie, te așteaptă multe vești bune referitoare la familia ta, mai ales dacă ați făcut, recent, o investiție. Vei avea parte de multe aventuri în această Toamna, dar lunile august și septembrie nu vor fi tocmai bune pentru tine.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds