Horoscop 12 august 2021. Zodia care primeste o veste BUNA.

Horoscop 12 august Berbec
BERBECII sunt avantajaţi la cumpărături, mai ales de aparatură electrică. Le puteţi face şi online, cert este că negociaţi foarte bine, spun astrele.

Horoscop 12 august Taur
TAURII vor întâlni oameni care s-ar putea să exagereze unele situaţii sau chiar să inventeze diverse lucruri. Mare atenţie să nu fiţi induşi în eroare.

Horoscop 12 august Gemeni
Este ziua perfectă ca GEMENII să acţioneze. Fie că este vorba de semnarea unui contract sau să aplicaţi pentru un nou loc de muncă, nu ezitaţi, dar ieşiţi din zona de confort

Horoscop 12 august Rac
RACII vor pune accent pe relaţia amoroasă, iar pretenţiile nu vor lipsi. Vă doriţi stabilitate, dar s-ar putea să apară tensiuni cealaltă persoană nefiind tocmai entuziasmată de cerinţele voastre.

Horoscop 12 august Leu
Sfătuitorii zilei sunt LEII. Logica şi acurateţea cu care analizaţi orice situaţie, vă face să vă afirmaţi şi să fiţi recompensaţi. În plus, puteţi rezolva ceva legat de bani.

Horoscop 12 august Fecioară
FECIOARELE s-au plictsiit de rutină, vor să încerce ceva nou, să înceapă o poveste de iubire. Sunteţi susţinute să semnaţi acte, să negociaţi şi să comunicaţi.

Horoscop 12 august Balanţă
Nativii BALANŢĂ se vor evidenţia într-un grup şi vor lua decizii importante legate de o relaţie. Comunicarea este punctul vostru forte azi, prin care clarificaţi tot şi primiţi răspunsurile dorite.

Horoscop 12 august Scorpion
În cazul SCORPIONILOR vorbim despre dragoste, pasiune, senzualitate. Fiţi prezenţi, încercaţi lucruri noi, dar nu uitaţi să ştiţi clar ce vă doriţi.

Horoscop 12 august Săgetător
SĂGETĂTORII trebuie să aibă grijă la amenzi şi la datorii. Poate uitaţi să plătiţi un credit sau nu aveţi banii necesari, iar asta poate atrage sancţiuni.

Horoscop 12 august Capricorn
Este o zi excelentă pentru CAPRICORNI să negocieze sau să rezolve ceva legat de documente, hârtii, contracte. În special în relaţia cu femeile totul merge ca pe roate.

Horoscop 12 august Vărsător
În ceea ce îi priveşte pe VĂRSĂTORI, adevărul va ieşi la lumină. Dacă simţiţi că e nevoie chiar voi să investigaţi, ar trebui să vă urmaţi instinctul.

Horoscop 12 august Peşti
Iar PEŞTII pot avea parte de un nou început. În special într-o relaţie, o asociere, un loc de muncă.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds