„Păpușa umană Ken” e oficial femeie!

„Păpușa umană Ken” a hotărât să facă o schimbare de mari proporții în viața sa și și-a făcut o operație de schimbare a s3xului.
Excentricul Rodrigo Alves, bărbatul denumit „păpușa umană” a făcut o ședință foto prin care a anunțat că a devenit femeie și se simte foarte bine în pielea ei.

„Păpușa umană Ken” și-a schimbat s3xul! Cum arată acum, după ce și-a îndeplinit visul și ce nume și-a ales
Femeia în vârstă de 36 de ani a pozat în mai multe ținute care îi scot perfect în evidență noile forme.

„Este voința lui Dumnezeu ca eu să fiu femeie. Simt că El a vrut să mă folosească pe mine ca un instrument care să îi învețe pe alții cum este să fii transs3xual.”, a declarat Rodrigo Alves, potrivit Daily Mail.

Alves este un fanatic al operațiilor estetice și a ajuns să cheltuiască peste 600 de mii de lire sterline pe intervențiiloe chirugicale. Bărbatul care acum a devenit femeie a spus că este o dorință care s-a născut încă de la o vârstă mai fragedă.

„Când eram mică, iubeam păpușile și rochile și simțeam că sunt o fetiță, dar habar n-avean ce înseamnă să fii trans. Acum este ceva mult mai înțeles. Am cheltuit sute de mii de dolari pe bicepși și pătrățele false, dar simțeam că eșuasem ca bărbat. Nu eram cine se presupunea că trebuie să fiu”, a mai spus Alves.
Următorul pas în transformarea sa este schimbarea numelui în buletin, pe care încă nu l-a dezvăluit, însă a declarat că a folosit numele Jessica pentru alter-egoul ei.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds