Anamaria Prodan, „blestemată” de fosta soție a lui Reghe. Ce i-a transmis Mariana Pfeiffer

Mariajul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf este intens discutat în ultima perioadă. Amantlâcuri, răbunări, dar și „blesteme” au ieșit la iveală în aceste zile și nimic nu anunță că apele se vor liniști prea curând.

Deși Anamaria Prodan ține cu dinții de această căsnicie și încearcă din răsputeri să demonstreze tuturor că între ea și Laurențiu Reghecampf nu există probleme, pe zi ce trece mai apare ceva. Încă din primul moment, sexy-impresara a declarat că toate informațiile apărute în presă sunt false și nu sunt decât răutăți gratuite la adresa familiei sale.

Însă, unele persoane s-ar grăbi să afirme că situația delicată prin care trec cei doi soți s-ar datora unui „blestem” aruncat asupra vedetei de către prima soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Se pare că după ce a fost înștiințată, telefonic, de tehnician că vrea să divorțeze, prima soție a avut nevoie de ceva timp pentru a accepta situația. Dar, la un moment dat, în plină suferință Mariana Pfeiffer ar fi spus câteva cuvinte cu zi de blestem, la adresa vedetei.

”Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”, au cuvintele Marianei Pfeiffer

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds