Profeţie făcută de Maria Ghiorghiu! Ce i s-a arătat în miez de noapte celebrei prezicătoare

Maria Ghiorghiu face o nouă previziune, pe blogul său personal, despre un avion. Femeia care a prezis incendiul de la Colectiv a scris câteva rânduri, în care descrie ce i s-a arătat în miez de noapte, pe cer.

Maria Ghiorghiu, previziune despre un avion. „Dragii mei,

In aceasta noapte m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, lumina ce-mi descopera un Cer de noapte, iar pe Cerul senin de noapte vad cum urca precum o racheta un avion ce lasa in urma sa, doua dare albe, ca la avioanele cu reactie.

Maria Ghiorghiu, previziune despre un avion

Avionul urca in norii Cerului noptii, iar acele doua darea albe la vertical raman in urma lui. Brusc, vad cum doua maini despart acele doau dare albe, in asa fel incat, au format un triunghi.

In mijlocul triunghiului format prin despartirea celor doua dungi albe, apare brusc, Insusi Dumnezeu Tatal Cel Ceresc! Dumnezeu Tatal Cel Ceresc, arata exact asa:

Dumnezeu Tatal Cel Ceresc, avea pe cap si deasupra capului Sau, avea Coroana de Curcubeu. Deasupra Coroanei de Curcubeu, stralucea o lumina alba si orbitor de stralucitoare. Dumnezeu Tatal si-a lasat descoperit chipul si trupul.

Fiecare dintre noi dragilor, Il putem vedea pe DUMNEZEU daca avem CREDINTA, DRAGOSTE si IUBIRE!

„Dragii mei, urmează vremuri grele”

„Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam la articolul anterior, vad in spatele meu inspre Rasarit, desi eram cu ochii pe monitor, vedeam un Cer de ziuă, un CER senin ca de oglinda. Jos pe Pămant fratilor, mergea DOMNUL nostru IISUS HRISTOS cu SFANTA EVANGHELIE in Mâna sa stangă.

Scumpul nostru Mantuitor era singur si venea în mijlocul Poporului Său ales, ca sa propovaduiasca SFANTA SA EVANGHELIE; SFANTA si ADEVARATA BIBLIE CEREASCA. IISUS HRISTOS va veni dragii mei, va veni in ROMANIA DUHULUI SFANT, în ROMANIA NOULUI SĂU IERUSALIM.

Apoi, vad dragilor, cum din SFANTA ICOANA cu MAICA DOMNULUI si cu PRUNCUL IISUS pe bratul stang,începe a plânge cu lacrimi de MIR curat,de MIR dumnezeiesc.

O mâna nevazuta pune o bucatica de vată sub aceasta SFANTA ICOANA,apoi,o aduce lânga mine si-mi arata ca este îmbibată de LACRIMILE MĂICUTEI noastre Prea Curate si Prea Sfinte.

Toate aceste MINUNI fratilor,le vedeam pe patul meu,langa mine si la SFANTA ICOANA din camera mea,care arata exact ca Sfanta Iconita de mai jos :

Prieteni dragi, MAICA DOMNULUI plange pentru noi toti, plange pentru tot ce traim si urmeaza ca sa traim.

Urmeaza dragii mei, ca sa traim vremuri grele! Dar daca vom avea Credinta macar cat un graunte de mustar, atunci nimeni si nimic nu ne va putea face rău. Crucea pe care ne-a dat-o Bunul Dumnezeu ca sa ne-o ducem, nu ni se va mai părea atât de grea. Ci alături si împreuna cu Hristos si Maica Prea Curata Fecioara Maria o vom duce cu bucurie si cu multa implinire sufleteasca.

Sa ne închinam dragii mei, sa ne inchinam la SFINTELE ICOANE de acasa sau din SFINTELE BISERICI, căci ele ne arata exact CHIPUL Căruia ne rugam si ne inchinam.

Atunci cand ne inchinam si privim o SFANTA ICOANA, aceasta prinde viata in mod nevazut, iar DUHUL SFANT ne vine in ajutorul nostru.

Cu dragoste, Maria”, a mai scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds