Sfatul zilei 14 august 2021. Zodia care are o zi neagra

Berbec
E momentul să stai mai mult în preajma partenerului de viață, să vă bucurați de clipe de neuitat. Lasă totul pentru dragoste.

Taur
Pune piciorul în prag și nu-i mai lăsa pe cei din jur să-ți spună ce să faci. Ia atitudine și demonstrează că poți mult mai mult.

Gemeni
Fii mai responsabil pentru alegerile pe care le faci, nu mai da vina pe ceilalți. Maturizarea nu ar trebui să mai întârzie mult.

Rac
Tensiunile cu partenerul de viață ar putea fi simțite și în afară, în special la locul de muncă unde nu este exclus să răbufnești.

Leu
O nouă poveste de dragoste te stimulează să fii mai bun, să te pui pe primul plan. Gândește-te mai mult la ce îți place să faci.

Fecioară
Retrage-te din grupul de prieteni dacă simți că nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă. Nu mai sta în locurile unde nu ești bine primit.

Balanță
Te gândești la lucrurile pe care poți să le duci la bun sfârșit și acționezi. Este o zi perfectă pentru a face mici planuri de viitor.

Scorpion
Lucrurile pot degenera în familie pentru că nu accepți să ți se spună ce să faci. Fii atent, să nu pui prea multe paie pe foc.

Săgetător
S-au strâns cam multe îndoieli în sufletul tău și e cazul să scapi de ele. Discută deschis cu o persoană în care ai maximă încredere.

Capricorn
Debarasează-te de trecut și privește înainte. Fii mai optimist și gândește-te mai mult la persoana ta. Nu strică să fii puțin egoist.

Vărsător
În ultima perioadă ai adoptat o atitudine rece și te-ai cam îndepărtat de prieteni și familie. Riști chiar să rămâi singur așa.

Pești
Nu iei deloc lucrurile în serios, dovadă că nu-ți pasă de vorbele care ajung la urechile tale. Faci numai ce te taie capul și atât.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds