Zanni a aparut cu ochiul vanat în fata fanilor

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, a apărut cu ochiul vânăt pe rețelele de socializare. Toți fanii săi s-au întrebat cum de a ajuns într-o astfel de situație.

Zanni și-a șocat toți fanii atunci când a apărut într-un filmuleț pe Instagram cu ochiul vânăt.

Câștigătorul Survivor România 2021 a mărturisit că a fost ata.cat de persoane care nu au vrut ca el să câștige marele premiu în valoare de 50.000 de euro și trofeul competiției.

Ironic, Zanni a precizat că și el ”i-a umflat pe ei” deoarece face recuperare la genunchi, după ce s-a accidentat la Survivor România.

„Bună dimineața! Mie mi s-a învinețit ochiul că m-am întâlnit cu haterii ăștia care nu voiau să câștig eu premiul și m-au umflat. Dar să vezi cum arată ei, că i-am umflat și eu pe ei! Am fost la genuchi la RMN, sunt bine, o să fac fizioterapie”, a spus Zanni pe Instagram, scrie Cancan.

Ce vrea să facă Zanni cu marele premiu de la Survivor România

Cu cei 50.000 de euro, Zanni vrea să-și cumpere un apartament și, deja, se gândește cum să-l mobileze. De altfel, ia totul ca atare și consideră viața o comedie. Însă, ia totul în serios atunci când vine vorba de lucruri mărețe.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez. Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a spus câștigătorul Survivor România 2021.

Zanni a făcut parte din echipa ”Faimoșilor” la Survivor România 2021. A fost unul dintre cei mai buni pe traseu și unul dintre cei mai votați de către public. Zanni face parte din generația promovată de Alex Velea și a crescut la orfelinat. S-a zvonit pe parcursul participării sale la Survivor că ar fi avut sentimente pentru Ana. Iată ce a declarat Zanni despre acest lucru:

„Dacă mi-am dorit să mă iubească Ana Porgras? Mi-am dorit, mi-am dorit foarte mult să mă iubească Ana Porgras, că mie mi-a plăcut de ea ca om, ca femeie, calitatea ei, blândețea ei, cum mă încuraja. E foarte frumoasa, eu chiar am crezut că ea mă iubește pe mine. La un moment dat am vrut să îi spun eu ei că nu vreau să o fac să sufere și că eu nu îmi doresc cu ea o relație.”, a declarat Zanni, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds