Lidia Fecioru, ce trebuie sa faci pentru inbunatatirea destinului.

Lidia Fecioru ne prezinta citeva sfaturi karmice esentiale pentru a ne putea inbunatati destinul, pentru a scapa de pacatele mostenite de la parinti si a nu le da mai departe copiilor.

Trebuie sa avem intelepciunea de a percepe ce avem noi de indreptat din karma precedenta, pentru ca mostenim jumatate din ea, si ceea ce construim noi pentru copiii nostri care duc karma mai departe.

Este foarte important ca, pe cat putem, sa indreptam din karma. Iar cum timpul nu este foarte generos cu noi, trebuie sa invatam sa face ACUM lucrurile, sa nu le mai amanam, a explicat Lidia Fecioru, la Antena 3.

“Karma ne iubeste atunci cand o iubim si noi. Nu exista sa urasti si sa ti se intoarca iubire inapoi.”

Orice amanare inseamna nerezolvare!

De aceea de multe ori dam de situatii in care se spune – asa cum a avut maica-sa sau taica-su, asa are si copilul.

Pacatele parintilor le duc copiii, a spus si Mihai Voropchievici.

Asta este karma care vine si nu o indreptam, a completat si Lidia Fecioru. De ce sunt copii care au iesit din doi parinti dependenti de alc00l, cu probleme si ies copii minunati care ajung oameni buni cu functii inalte? Pentru ca au inteles ca trebuie sa isi schimbe destinul, karma.

Copiii abandonati cand sunt infiati isi schumba viata si karma mostenita de la cei care le-au dat viata. Universul face chestia asta fara sa ne dea explicatii.

Cum gestionam dorinta de razbunare
Cand ne dorim razbunare incepem sa fim negativi si sa ne incarcam cu lucuri rele si incepe sa ne mearga prost. Spune de multe ori, domnule, de cand m-am certat cu X nu mai imi merge nimic! Dar asta pentru ca te-ai intors pe negativ si nu mai pozitivezi nimic.

Este bine sa invatam de la copii care se cearta, se bat dar se impaca repede.

Cum ne-am negativat un pic – de frustrare, de rautate, de razbunare, de invidie, foarte greu mai devenim pozitivi.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds