Soția lui Adrian Minune, de urgență la spital! Ce i-au găsit medicii lui Cati

Soția lui Adrian Minune a petrecut câteva zile în spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Artistul a oferit primele declarații despre starea de sănătate a mamei copiilor lui.

Necazurile nu țin cont de faimă, bani sau statutul social, iar acest lucru îl poate confirma chiar Adrian Minune care a trecut printr-o sperietură soră cu moartea. Soția interpretului a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme mai vechi de sănătate. În urma unui control de rutină, analizele acesteia nu au fost tocmai bune, iar Adrian a decis să acorde toată încrederea unei echipe medicale din Turcia, acolo unde Cati a fost internată și supusă unei intervenții chirurgicale.

Pentru cei apropiați familiei, Adrian a oferit informații printr-un live pe Facebook în care a povestit cum se simte soția lui.

”Doamna mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook

Adrian Minune știe cum să fie un tată și un soț perfect, iar dovada este fericirea de pe chipul membrilor familiei lui, chiar dacă de-a lungul timpului gurile rele au spus că Adrian are o viață dublă. Artistul face ce face și tot acasă se întoarce.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds