Gheorghe se însoară cu Maria. Dupa prima noapte, Maria se plânge că nu s-a întâmplat nimic. A doua zi, la fel, a treia zi, la fel. După un an, Maria intentează divorţ. Judecătorul: Ia zi,Fetito:

Gheorghe se însoară cu Maria. Dupa prima noapte, Maria se plânge că nu s-a întâmplat nimic. A doua zi, la fel, a treia zi, la fel. După un an, Maria intentează divorţ. Judecătorul: – Ia zi, fetiţo! Maria: – Domnule judecător, de un an de zile sunt cu el şi tot fecioară am rămas.

Ori nu vrea, ori nu poate. Judecătorul: – Frumuseţea asta de fată? Ia zi, băiete! Gheorghe: – Domnule judecător, eu şi pot, şi vreau, da nu ştiu ce-i atâta grabă!😅😇😆

Este un banc tratati-l ca atare!

Un pilot, un marinar şi Badea Gheorghe stăteau de vorbă. Pilotul spune: – Eu, cînd aterizez, îmi sun nevasta şi o avertizez că am ajuns. Să nu am probleme! Marinarul la fel: – Cînd a acostează nava, dau telefon acasă, să nu am neplăceri!

Badea Gheorghe tăcea. Amîndoi au sărit pe el cu întrebările: – Cum, tu nu faci la fel, ca să nu ai probleme? La care el zice: – Nu, eu sun la uşă şi mă duc la geam! N-a scăpat nici unul până acum.😅

Ion şi Gheorghiţă stau la ferma lor. La un moment dat, un avion vine spre ei. – Bă Ioane, io cred că îsta e vulturu’ care ne ia găinile! Gheorghiţă ia puşca. – Trage, Gheorghiţă! Poc! – L-am nimerit, bă Ioane? – Nu ştiu, da’ văd că o dat drumu’ la om!😆Sunt bancuri si trebuie tratate ca atare!

Doi ciobani: – Gheorghe, am găsit o modalitate ca să nu-ţi mai miroasă urât ciorapii! – Care, mă? – Nu-i mai porţi!😇

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds