Cătălin Botezatu, declaraţii surprinzătoare despre Adelina Pestriţu:”Toată lumea ştie că a fost dansatoare în Ibiza! Este o…”

Cătălin Botezatu și-a expus, într-un interviu recent, părerea sa profesională despre Adelina Pestrițu. Bruneta ocupă locul 2 într-un top al celor cunoscute femei din România.

Suprinzător, fosta sa iubită, Bianca Drăgușanu abia a prins podiumul iar Mihaela Rădulescu ocupă locul 1. Designerul o aseamănă cu Madonna, diva care s-a tot reinventat pe parcursul anilor, reușind să rămână în inimile fanilor.

Iată și declarațiile lui Cătălin Botezatu despre brunetă: „Pentru mine, Adelina este o femeie cu trăsături frumoase, ne-a reprezentat și în America. Este foarte greu să le dai un loc Biancăi și Pestriței. Dacă o pun pe Bianca pe locul al doilea, lumea ar spune că a fost iubita mea, așa că merge la Adelina, deși a fost blamată și comentată de toată lumea.

Nu înțeleg de ce i se aduce în față trecutul, când mai important e prezentul. Nu cred că nu și-a asumat tinerețea, toată lumea știe că a fost dansatoare în Ibiza”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru playtech. Îi place cum se promovează. În afară de frumusețea ei fizică, Bote mai apreciază și modul în care se promovează Adelina Pestrițu.

„Pentru mine, însă, ea este o femeie cu trăsături frumoase, este un exemplu pentru toți, ea dă tonul la coafuri, dacă Pestrița apare cu părul scurt, jumătate din țară se tunde la fel. Ne-a reprezentat și în America, nu oricine ajunge pe covorul roșu, acolo n-a fost vorba despre Adelina, ci despre o româncă frumoasă, cu stil. Adelina are un caracter frumos și o familie minunată, îmi place că se promovează în mod decent, elegant”, a mai adăugat el.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds