Horoscop 15 august 2021: Zodia care primeste 2 VESTI BUNE

Horoscop, 15 august Berbec
Berbecii sunt ca un magnet. Aşa că cei singuri, care îşi caută un partener, au şansa de a cunoaşte persoane promiţătoare. Dar dacă sunteţi căsătoriţi, evitaţi flirturile şi axaţi-vă pe cumpărături.

Horoscop, 15 august Taur
E posibil ca starea de spirit a Taurilor să fie fluctuantă. Există riscul ca planurile făcute să se schimbe, deci, încercaţi să vă temperaţi impulsurile nu tocmai potrivite.

Horoscop, 15 august Gemeni
Gemenii sunt cei mai potriviţi să ofere sfaturi. Sunteţi ponderaţi şi altruişti, dar nu trebuie să uitaţi de planurile voastre.

Horoscop, 15 august Rac
Pentru majoritatea Racilor, duminica înseamnă relaxare şi timp pentru ei înşişi. Totuși, nu este exclus să primiţi vizite, dar nu uitaţi de partenerul de viaţă.

Horoscop, 15 august Leu
Astăzi, Leii tind să dea vina pe alte persoane pentru lucrurile neplăcute care li se întâmplă şi pot îndepărta oamenii dragi. Mai bine petrecţi puţin timp singuri, poate chiar faceţi o excursie.

Horoscop, 15 august Fecioară
Nativii Fecioară trebuie să ia decizii importante. Nu le amânaţi pentru că aţi putea pierde o şansă uriaşă.

Horoscop, 15 august Balanţă
Balanţele au tendinţa de a se îngrijora fără folos în raport cu familia. Cel mai bine ar fi să schimbaţi peisajul pentru puţin timp, să plecaţi într-o excursie sau să mergeţi la shopping.

Horoscop, 15 august Scorpion
Scorpionii se vor bucura de vizita unei persoane iubite în a doua parte a zilei, iar restul timpului pot apela la hobby-uri care îi relaxează.

Horoscop, 15 august Săgetător
Astăzi, rolul Săgetătorilor este de mentor. Un prieten, o rudă sau chiar persoana iubită vor veni să vă ceară sfaturi preţioase. Încercaţi să aveţi răbdare şi înţelegere pentru ei.

Horoscop, 15 august Capricorn
Capricornii s-ar putea să câştige un concurs, să afle o veste foarte bună legată de job sau să înceapă o relaţie de iubire.

Horoscop, 15 august Vărsător
Viaţa personală a Vărsătorilor va fi presărată cu mici drame. Aveţi grijă să nu exageraţi unele reacţii sau situaţii pe care le stârneşte partenerul de viaţă. Cei căsătoriţi sunt avantajaţi dacă vor să condimenteze lucrurile.

Horoscop, 15 august Peşti
Iar Peştii vor fi greu de găsit, pentru că fie vor prin oraş toată ziua, fie pleacă într-o călătorie undeva unde nu este semnal. Ignoraţi astăzi tot ce ţine de serviciu sau dacă vă contactează oameni stresanţi.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds