Secretul din spatele m0rții lui Emi Pian. Interlopul a îngropat cu el informații uimitoare

Ies detalii uimitoare din spatele m0rții unuia dintre cei mai temuți interlopi ai României. Emi Pian a sfârșit uc1s de membrul clanului Rinu în dimineața zilei de marti, 4 august. Înainte de moarte, interlopul a făcut public confesiuni uimitoare.

Ultima apariție publică a lui Emi Pian a fost în urmă cu doar câteva zile, într-un live pe Facebook, acasă la el, acolo unde avea loc o petrecere în compania mai multor prieteni și membrii ai clanului său. În live, temutul interlop i-a dedicat o melodie unuia dintre cei mai importanți oameni din viața lui.

„Vreau să pun o melodie pentru tăicuțul meu, viața mea, inima mea. Omul ăsta pentru mine nu reprezintă decât tot. Pun o melodie și după aia faceți tot”, a fost dorința lui Emi Pian, care s-a dovedit a fi și ultima.

Emi Pian era pe punctul de a face confesiuni grave

Tot înainte de moarte, în ziua live-ului, interlopul a anunțat public că vrea să divulge mai multe informații care ar putea să cutremure întreaga Românie, Poliția Română și toate celelalte autorități. În cele spuse, Emi Pian a făcut o ironie în mod express la adresa polițiștilor.

„Când ajungem la 1000 (n.r. – urmăritori pe live) o să auziți ce n-ați auzit nici voi, nici capitala, nici IGP, nici… tot. Oricum, îi respect pe toți, respect poliția română, fără ei nu am putea să ne facem treaba. Intră lumea peste noi în casă. Fără ei nu am putea să existăm. Cât timp există ei, existăm și noi. Pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă… strada”, a fost mesajul lui Emi Pian.

Ucis de fiul lui Napi

Marți dimineață, clanul lui Emi Pian împreună cu clanul Rinu au avut parte de o altercație aprinsă în zona Giulești a Capitalei. Interlopul a sfârșit ucis de fiul lui Napi.

„În această dimineață, în jurul orei 3.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds