Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă. S-a fotografiat pe plajă în costum de baie și fără pic de machiaj

Raluca Bădulescu face senzație la Ibiza. Celebrul critic de modă a plecat în vacanță cu actualul soț, dar și cu fostul. Fanii au observat că în concediul său în Spania blondina a renunțat și la peruci.

Raluca Bădulescu a plecat într-o vacanță de vis alături de actualul soț, dar și de fostul, în Ibiza, acolo merge să se relaxeze în fiecare vară. Ajunsă la 46 de ani, vedeta de la Kanal D este apreciată regulat pe contul de socializare pentru outfit-urile pe care le alege. De curând, în vacanța sa, Raluca a renunțat și la renumitele peruci, despre care știm că sunt extrem de costisitoare, fiind din păr natural, și fără de care jurata de la „Bravo, ai stil!” nu rezistă să trăiască. Se pare, însă, că în concediu, Raluca a simțit nevoia să fie mai relaxată și comodă din acest punct de vedere, purtându-se cu parul natural.

În trecut, Raluca Bădulescu a fost căsătorită cu Vali Pungă, iar cei doi au împreună un băiat. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații foarte bine, cu toate că jurata de la Bravo, ai Stil! s-a recăsătorit.

În prezent, Raluca Bădulescu a plecat în Spania alături de fostul și actualul soț, Florin Stamin. Criticul de modă s-a căsătorit cu actualul soț după doar trei luni de relație.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds