Fulgy s-a răzbunat pe Dan Bursuc

În ciuda problemelor cu legea, și nu numai, pe care le-a avut în ultima perioadă, Fulgy nu se potolește și face tot felul de afrmații. Recent, fiul Clejanilor a postat un clip pe Instastory în care îi spune lui Dan Bursuc să a petrecut noaptea cu fiica lui, Adriana.

”Bursuc, în seara asta ai fost la nuntă si Adriana a rămas singură cu mine. Aha… Burscuc, fi-ți-ar… ”, a spus Fulgy într-un clip postat pe Instastory.

Recent, în cadrul unui live pe rețelele de socializare, Fulgy a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare, referitoare la un incident grav care ar fi avut loc în urmă cu mulți ani. Constantin Dan Manole susține faptul că sora lui, Margherita de la Clejani, ar fi fost sil..uită de artistul Daniel Paraschiv, cunoscut drept Dan Bursuc. Fulgy, care se află în ar…est la domiciliu, mărturisește faptul că Marga ar fi fost vio…lată când avea 13 sau 14 ani.

Fulgy susține că, în condițiile în care spune tot ce știe, există posibilitatea ca multe persoane să ajungă în spatele grati..ilor, alături de tatăl său. De asemenea, el susține că Margherita, sora lui, ar putea primi milioane de euro despăgubire, din poziția de vi..ctimă. Tânărul a mai precizat faptul că familia sa s-a împrietenit cu impresarul în perioada de dinainte ca ei să devină celebri, apoi au devenit prieteni de familie.

”Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la puș..cărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victi..mă”, a spus Fulgy.

Ce a spus Dan Bursuc
Dan Bursuc a avut o reacție extrem de simplă: „E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”, a fost reacția lui Dan Bursuc pentru playtech.ro.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds