Vulpița și Viorel de la Acces Direct, prima vacanță la mare. Au luat cina romantică și au plănuit să mai devină o dată părinți

Dacă până acum s-au bucurat numai de apariții televizate, Vulpița și Viorel au bifat, de curând, excursia vieții lor! Cei doi soți din Blăgești nu au fost niciodată la mare, așa că echipa emisiunii Acces Direct s-a gândit să le facă o bucurie și să-i trimită pe litoral.

În acest weekend, Vulpița și Viorel au bifat prima lor excursie la mare! Extrem de entuziasmați și fericiți, dar și un pic temători, cei doi soți din Blăgești au făcut cunoștință cu litoralul și s-au simțit cum nu se poate mai bine. Echipa emisiunii Acces Direct le-a organizat chiar și o cină romantică la malul mării, dar și o plimbare pe plajă.

Vulpița, speriată de valurile mării
Deși s-a arătat a fi fericită la prima vedere, Vulpiței i-a fost un pic teamă de valurile mării, atunci când a ajuns pe plajă.

„Nu am fost niciodată și acum sunt chiar curioasă să văd ce și cum. Aș rămâne aici. Foarte drăguț, wow! E super! E cam mare și vine la margine apa. Așa de mare e? Îmi place”, a spus Veronica Stegaru, vizibil speriată.

Cu toate acestea, bucuria s-a citit și în ochii lui Viorel, care a fost extrem de impresionat. Mai mult, soțul Vulpiței s-a gândit din nou la posibilitatea de a fi părinte și nu a exclus conceperea unui copil pe litoral.

„Să mai urmeze un bebe”, a spus Viorel. Veronica Stegaru nu a uitat nici de urmăritorii săi de pe Instagram, pe care i-a delectat cu o ședință foto de toată frumusețea. Vulpița a postat mai multe fotografii de la mare, arătându-le tuturor cât de bine s-a distrat alături de Viorel, în prima lor vizită la mare.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds