Bianca Drăgușanu, detalii picante din viața ei: „Mă vad o bătrână tânără și s3xy”

Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro Tv, și a vorbit deschis despre viața ei după două căsnicii eșuate. Amintim că Bianca Drăgușanu a div0rțat de curând de Alex Bodi, apoi s-au împăcat și iar s-au despărțit, iar acum a decis să vorbească despre ce se întâmplă în viața ei.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața ei
Vedeta susține că s-a învățat minte și că a avut, de altfel, ce învăța din experiențele anterioare, așadar va fi mult mai atentă de acum înainte când va veni vorba să se implice într-o nouă relație.

„Cred ca după 1 an de stat cu cineva poți să-ți dai seama daca ești compatibil cu partenerul tău. Daca vezi că aceasta compatibilitate nu este potrivită, atunci trebuie să pleci. Dumnezeu mi-a dat semne și m-a pus să învăț lecții. Acum suflu și-n iaurt’, a precizat Bianca Drăgușanu la ProTv.

De asemenea, Bianca a ținut să menționeze că cea mai fericită căsnicie este cea pe care a avut-o cu Victor Slav. Ei se bucură împreună de un copil minunat. Dar nu aceleași cuvinte frumoase le-a avut de spus și la adresa lui Alex Bodi, despre care susține că se bucură că nu mai au nimic de împărțit.

Vrea să îmbătrânească frumos
Cât privește viața ei la momentul actual, vedeta susține că trăiește intens, ca se simte liniștită după ultimul div0rț. În plus, se simte mult mai tânără decât este, iar când anii vor trece peste ea speră să fie la fel de hot.

„Mă simt în fiecare zi ca la 25 de ani chiar dacă am 38. Trăiesc fiecare zi ca fiind ultima, iar la bătrănețe mă vad o bătrână tânără și s3xy. E normal să îmbătrânești, nu fumez, nu beau alc00l, nu consum mult zahar și nu pentru că încerc să evit îmbătrânirea, că pâna la urmă este un proces normal al vieții’, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds