O tipă îi scrie iubitului aflat în armată:”Dragă Mihai, nu mai pot continua această relație.Distanța dintre noi este prea mare. Trebuie să recunosc că deja te-am înșelat de 2 ori de când ai plecat

O tipă îi scrie iubitului aflat în armată:”Dragă Mihai, nu mai pot continua această relație.Distanța dintre noi este prea mare. Trebuie să recunosc că deja te-am înșelat de 2 ori de când ai plecat și nu cred că este corect pentru nici unul dintre noi. Îmi pare rău.

Te rog să îmi trimiți înapoi poza cu mine pe care ți-am trimis-o acum ceva vreme. Cu drag, Crina.”Soldatul, cu sentimentele rănite și ochii înlăcrimați, le-a cerut tuturor camarazilor săi orice fel de poze pe care le au cu iubite, surori sau foste iubite și amante.

Pe lângă poza cu Crina, Mihai i-a trimis toate celelalte fotografii cu femei frumoase pe care le-a strâns de la prietenii lui. Le-a strâns si le-a trimis: „Draga Crino, îmi pare rău dar nu-mi pot aminti cine dracu esti…”😀😂😁Este un pamflet tratati-l ca atare!

Bulă locuia în America. Într-o dimineață o aude pe mama lui vorbind la telefon cu amantul ei. Îi zicea să vină mâine și când vine soțul ei să se ascundă în dulap. A doua zi Bulă intră în dulap înainte să vină amantul mamei sale.

Între timp, mamă-sa își făcea treaba, apare soțul, amantul se baga în dulap la care Bulă:

– Ce întuneric este aici.- Da, ai dreptate.- Am o minge de baseball de vânzare.- Cu cat?- 80$.- Esti nebun, 80$!!!- Te zic la tata.- Bine ma ia 80$.

Peste câteva zile aceași poveste, doar că acum avea o manușă de baseball cu 920$.

Peste câteva zile tatăl lui Bulă îi zice:- Hai măi, Bulă, la un baseball.- Păi tati, eu mi-am vândut manușa și mingea.- Cu cat?- 1000$.- Mă, nu mă fă că te duc la preot să te spovedești.

– Du-mă, tati. Zis și facut.La biserică intră în boxa de spovedanie și zice:- Ce întuneric este aici!La care preotul:- Iar începi, măi?😀😂😁
Este un banc tratati-l ca atare!

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds