Cum arată Carmen de la Sălciua în costum de baie. Artista a încins atmosfera la piscină cu talia de invidiat

Carmen de la Sălciua a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată în costum de baie la piscină. Artista a întors toate privirile și a pus pe jar publicul masculin cu trupul ei de invidiat.

Carmen de la Sălciua a încins atomsfera de pe Instagram o cu fotografie incendiară. Focoasa brunetă și-a încântat prietenii virtruali cu o fotografie într-un costum de baie extrem de sexi, care îi lasă la vedere cele mai apetisante forme și superbele trăsături ale feței.

Cum arată Carmen de la Sălciua în costum de baie

Artista a făcut furori pe rețelele sociale cu o postare fierbinte. Carmen de la Sălciua evită să își afișeze trupul de invidiat în mediul online, însă de data aceasta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a publicat o imagine de la psicină. Ținuta sa a tăiat răsuflarea publicului masculin.

Bruneta a apelat la un costum de baie negru care îi pune într-o lumină bună atuurile fizice, în special bustul generos, talia de invidiat și picioarele subțiri. De asemenea, internauții nu au putut să treacă cu vederea tenul fără imperfecțiuni al vedetei.

Carmen de la Sălciua este posesoarea unui trup perfect. Artista apelează la piese vestimentare care i se potrivesc de minune. Deși și-a obișnuit urmăritorii cu postările sale discrete, acum a renunțat la inhibiții și s-a decis să se mândrească cu formele sale.

Carmen de la Sălciua, cu bustul acoperit doar de un buchet de lalele

De curând, cântăreața a pus publicul masculin pe jar cu o ipostază ispititoare. Vedeta nu a mai fost văzută până acum așa. Aceasta s-a fotografiat în timp ce își acoperea bustul cu un buchet de lalele.

“Florile pe care le iubesc cel mai tare 🌷…vi le dăruiesc vouă ❤️”, a scris ea la descrierea imaginii.

Carmen de la Sălciua se numără printre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică de petrecere. Artista impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile, talentul spectaculos și ținutele excepționale.

Cine e Carmen de la Sălciua

Carmen Maria Racolța, cunoscută pe numele de Carmen de la Sălciua, s-a născut pe 2 octombrie 1988 în Sălciua de Jos. Aceasta a fost pasionată de muzică din totdeauna, însă s-a afirmat la nivel național în 2017, atunci când a devenit una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere.

Pe lângă faptul că are un trup de invidiat, bruneta se mândrește și cu o carieră de succes în industria muzicală. Majoritatea pieselor sale au ajuns pe primul loc în topul YouTube Trending România și au strâns milioane de vizualizări, motiv care i-a adus numele de „Regina YouTube-ului”.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds