Gabriela Cristea, surprinsă la plajă, așa cum rar au ocazia fanii să o vadă

Gabriela Cristea a petrecut un weekend la mare și a publicat imagini pe rețelele sociale cu ea, stând pe șezlong, purtând o cămașă vaoproasă d eplajă, peste costumul de baie. Fără machiaj și cu ochelari de soare, prezentatoarea TV le-a transmis și fanilor puțin din atmosfera de vacanță pe care o simțea.

Totuși, Gabriela Cristea le-a mărturisit fanilor că un lucru a nemulțumit-o în vacanță și anume atitudinea unora care se declarau nemulțumiți de atitudinea copiilor lor.

De asemenea, vedeta a povestit că nu prea a avut parte de romantism, având în vedere că a trebuit să le acorde mare parte din atenție fetițelor lor.

„Dragilor, a fost superb în weekend la mare. Am încercat romantismul, dar cu doi copii mici se duce toată poezia atunci când plâng sau au obosit și nu te mai înțelegi sub nici o formă cu ei…sau când mai auzi pe pe câte un gomos “dacă nu sunt în stare să-și țină copiii in frâu, să stea acasă” îți vine să…. Una peste altă a fost frumos și ne-am relaxat”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate, care le bucură sufletul în fiecare zi. De asemenea, cei doi se cunosc de aproape 8 ani, iar relația lor este mai puternică și solidă pe zi ce trece.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 6 ani de la căsătorie și aprope 8 de ani de când au decis să fie împreună, iar vestea a fost dată de către cei doi prin câteva imagini de-a dreptul memorabile din perioada în care s-au cunoscut. Pozele au fost făcute publice pe 1 mai, atunci când aceștia își serbează ziua căsătoriei lor.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds