Motivul pentru care Andreea Mantea nu-i cumpără multe haine copilului. Vedeta nu se ferește să recunoască

Andreea Mantea a vorbit, în premieră, despre cum își crește copilul, și a explicat motivul pentru care nu îi cumpără multe dulciuri și nici multe haine, asta deși, în mod evident, financiar își permite să-i cumpere orice. Vedeta de televiziune de la Kanal D a făcut declarații în cadrul unui interviu În Oglindă, la TheXclusive, Kanal D.

De ce nu îi cumpăra Andreea Mantea lui David multe haine și dulciuri

Vedeta a explicat, foarte sinceră și deschisă, că încearcă să-l crească pe copilul ei în spiritul în care a crescut și ea. Andreea a spus că a avut de ales între a-l lăsa pe David să devină ceea ce ea nu vrea și nu suportă să vadă, sau să îl facă să trăiască cum a trăit ea. Este mai bine așa, mie îmi place așa de el, a spus Andreea Mantea.

Întrebată de către moderator cum a trăit ea, vedeta de televiziune de la Kanal D a răspuns direct: fără prea multe dulciuri, fără prea multe perechi de încălțăminte, fără prea multe perechi de blugi, fără prea multe haine. Eu am primit ce rămânea de la sora mea. Într-un fel a fost bine, a spus Andreea Mantea.

Mantea a spus că părinții ei strângeau bani pentru viitorul lor, și acesta era motivul pentru care ea și sora ei nu avea foarte multe haine, iar Andreea, fiind mezina, aștepta să-i rămână surorii ei hainele mici, ca să le poată purta și ea.

Prezentatoarea tv spune că nu este supărată pe părinții ei, pentru că înțelege de ce au procedat astfel, însă spune că la vremea aceea era foarte mâhnită pentru că vedea că ei au bani, și cu toate astea nu îi cumpără măcar un breloc.

M-am întins pe jos la metrou, am plâns pentru că voiam un breloc, și nu mi-l lua. Eu conștientizam cât era de ieftin și nu înțelegeam de ce nu mi-l lua. Până la urmă mi l-a luat, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea a spus că tatăl ei a lucrat în domeniul designului interior, iar mama ei a lucrat la confecții. Dorința tatălui era ca Andreea să lucreze la bancă, iar mama ei voia să o vadă medic. Până la urmă a urmat cursurile facultății de Finanțe Bănci, din dorința tatălui.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds