Jennifer Lopez, posterior de milioane. Artista arată extraordinar la 51 de ani

Jennifer Lopez, posterior de milioane. Iubita lui Ben Affleck va împlini pe 24 iulie 52 de ani, dar actrița reușește să păcălească timpul. Jennifer Lopez a fost surprisă în timp ce vizita o școală din Santa Monica, alături de fiul său, Max.

Vedeta a ales să poarte o pereche de jeanși și o helancă neagră asortată cu tocuri bleu. Fără nicio îndoială, J.LO arată mai bine ca niciodată!

Jennifer Lopez, posterior de milioane. Artista arată extraordinar la 51 de ani
Jennifer Lopez, posterior de milioane. J.Lo este considerată una dintre cele mai frumoase femei din întreaga lume, iar la aproape 52 de ani arată bestial.

După ce s-a împăcat cu fostul logodnic, actorul Ben Afflick, artista radiază de fericire. Recent, Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ipostază rară. Vedeta a vizitat o școală din Santa Monica, alături de fiul ei, Max, unul din gemenii pe care îi are cu fostul soț, Marc Anthony.

Cu toate astea nu putem trece cu vederea vestimentația artistei. Jennifer s-a afișat în jeanși mulați, o helancă neagră și tocuri bleu. În acest outfit nu a mai fost văzută de multă vreme, dar tot ce putem spune este faptul că artista are un posterior de milioane.

Jennifer Lopez are în prezent o relație cu Ben Affleck, cel cu care a mai avut o relație în urmă cu aproape 20 de ani. Cei doi par să-și facă planuri serioase, dar nu își neglijează resposabilitățile față de copiii lor. Atât Jennifer, cât și Ben sunt niște părinți resposanbili.

În urmă cu câteva zile, Ben a fost surprins în timp ce se plimba cu cei trei copii pe care îi are cu fosta soție, actrița Jennifer Garner, dar și cu fiica lui J.Lo, Emme. Împăcarea celor doi a pus pe jar presa internațională, mai ales după ce artista a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

„Sunt foarte fericită. „Ştiu că oamenii se întreabă mereu: Ce mai faci? Care-i treaba? Eşti bine? Despre asta e vorba. Nu am fost niciodată mai bine. Vreau ca oamenii mei dragi să ştie că am ajuns într-adevăr într-o etapă din viaţa mea în care mă simt grozav şi sunt eu însămi.”, i-a spus J Lo lui Zane Lowe de la Apple Music.

Cum își menține J Lo trupul t0nifiat
Jennifer Lopez este o artistă deosebită, o actriță magnifică, mamă de gemeni și o femeie incredibil de frumoasă. Cariera acesteia a început în anii 90, iar acum, la aproape 52 de ani, este la fel de sen.zuală. Multă lume se întreabă cum reușește vedeta să se mențină tânără și plină de viață.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds