Cristi Borcea i-ar fi facut avansuri Biancai Dragusanu.

Bianca Dragusanu (39 de ani) a vorbit recent depre barbatii celebri care i-au facut, de-a lungul timpului, avansuri. Invitata in emisiunea “Teo Show”, Bianca i-a dezvaluit lui Teo Trandafir ca printre cei care au curtat-o, se numara fostul presedinte al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Desi nu i-a rostit numele, detaliile pe care le-a dat despre el i-a dus pe toti cu gandul la omul de afaceri.

„E un barbat cu care toate femeile raman gravide cand se intalnesc. Nu vreau sa-i rostesc numele aici ca se supara nevasta lui, e insurat si are copii. De altfel, are multi copii”, a declarat Bianca Dragusanu, lasand sa se inteleaga ca este vorba despre Cristi Borcea.
Acum cativa ani, pe cand Bianca Dragusanu era impreuna cu Victror Slav, au mai existat zvonuri cum ca Borcea i-ar fi facut avansuri. La momentul respectiv, Bianca a negat informatiile.

„Nu am avut niciodata niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat si nici nu mi-a dat SMS. Eu imi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie careia sa-i placa asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtata femeie, cea mai frumoasa. Sunt foarte ocupata si nu sunt o femeie accesibila”, a spus Bianca, potrivit click.ro.

La inceputul acestui an, intre Gabi Badalau, fostul sot al Claudiei Patrascanu, si Bianca Dragusanu s-a infiripat o idila. Cei doi au fost surprinsi de mai multe ori petrecandu-si timpul impreuna, iar Bainca marturiea atunci ca “traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei”.

Povestea lor de dragoste nu a durat mult, iar dupa doar cateva saptamani, Bianca si Gabi s-au despartit. Au urmat apoi o serie de episode de reimpacari si, din nou, despartiri. Bianca Dragusanu a vorbit in urma cu cateva luni despre relatia ei cu Gabi Badalau.

„Eu sunt foarte sigura pe mine, nu pot fi sigura pe altcineva. Am iesit la masa, a iesit si el intr-o alta seara cu fetele si baietii. Pana nu ajungem la starea civila, nimic nu este sigur. Si daca era sotul meu avea voie sa petreaca. Este o prostie sa ingradesti pe cineva in actiunile lui. I-am dat eu voie, i-am facut dezlegare (…) Suntem 2 oameni maturi si cred ca e mai normal sa nu dau detalii despre anumite lucruri.

Viata este imprevizibila. Starea mea actuala este cea pe care o vezi. Sunt fericita, implinita. Nu sunt singura, evident. Imi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu as avea ce sa zic pentru ca nu este cazul si nici momentul”, marturisea Bianca, in primavara.

sursa: unica.ro

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds