A cunoscut un bărbat pe Facebook, a acceptat să fie soția lui și a vândut tot ce avea pentru a se căsători cu el, deși nu îl văzuse niciodată în realitate. e cutre murător ce a aflat această femeie cu câteva zile înainte de nuntă

A cunoscut un BĂRBAT pe Facebook, a acceptat să fie soția lui și A VÂNDUT tot ce avea pentru a se CĂSĂTORI cu el, deși nu îl văzuse niciodată în realitate. E cutremurător ce a aflat această femeie cu câteva zile înainte de nuntă

O femeie din Marea Britanie vrea să tragă un semnal de alarmă referitor la relațiile amoroase stabilite pe internet, în contextul în care din ce în ce mai multe persoane apelează la acest mediu pentru a-și găsi jumătatea.

Evangelina Tsadiosou, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut pe Facebook un bărbat din Statele Unite. Cei doi au început să vorbească din ce în ce mai mult și, în cele din urmă, s-au și cuplat.

Mai șocant este faptul că, deși nu îl întâlnise personal niciodată, Evangelina a acceptat să fie soția lui. Planul era ca aceasta să vândă tot ce are în Marea Britanie și să meargă în Canada, pentru a se stabili acolo alături de el.

Femeia l-a urmat până la capăt și, orbită de dragoste, și-a înstrăinat toate lucrurile, de la casă și până la mașină, pentru prețuri de nimic.

Șocul a fost foarte mare în momentul în care, cu doar câteva zile înainte de plecare, ea a fost contactată de o altă femeie, care i-a spus că bărbatul era un escroc sentimental.

Practic el avea mai multe “relații” și era logodit cu o grămadă de femei din toată lumea, de care își bătea joc. Evangelina s-a hotărât să vorbească și să își facă cunoscută pățania pentru că alte femei să nu cadă în astfel de capcane.

Acum ea vrea să își reconstruiască viața și plănuiește să se stabilească în Statele Unite, unde vrea să își lanseze o carieră în muzică.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds