Cum arată Gabriela Firea în costum de baie. Fostul edil al Capitalei, imagini rare din vacanţă

Fostul edil al Capitalei se relaxează câteva zile la mare, împreună cu familia, departe de problemele din București și a postat chiar și câteva fotografii din vacanță. Cum arată Gabriela Firea în costum de baie, la 49 de ani.

Gabriela Firea, apariție rară

Este mamă, soție și politician cu normă întreagă. Greu de crezut că ar mai avea prea mult timp liber să îl dedice sportului sau tratamentelor de înfrumusețare. Plecată în vacanță, la mare, cu soțul său, primarul Florentin Pandele, și copiii, fostul edil al Bucureștiului a postat pe paginile sale de social media mai multe imagini inedite. Când sunt în preajma băieților lor, cei doi politicieni par că uită de orice problemă și se bucură din plin de momentele frumoase petrecute împreună.

Gabriela Firea a ales să împărtășească câteva momente din vacanță cu cei care o urmăresc în mediul online. Relaxată, cu zâmbetul nelipsit de pe chip, senatoarea PSD a lăsat acasă hainele sobre, alegând ținute lejere, vaporoase de vară. Mai mult, s-a pozat și în piscină, în costum de baie.

Chiar dacă nu a lăsat obiectivul aparatului să surprindă prea mult, se poate vedea că este într-o formă de zile mari, probabil puțini ar ghici, privind imaginile, că are 49 de ani și a trecut prin trei nașteri.Nicușor Dan, cel care a preluat scaunul de primar al Capitalei, s-a bucurat și el de câteva zile de vacanță pe litoralul românesc.

Imagini cu edilul au apărut în mediul online dar, în cazul lui, nu au fost postate de el, ci de oamenii care l-au recunoscut pe plaja din Olimp. Dan a făcut o alegere vestimentară…inedită. În locul șortului devenit deja clasic în rândul bărbaților, în ultimii ani, el a optat pentru o variantă retro, slipul, lăsând puține lucruri imaginației. Imaginile surprinse de turiștii de pe litoral fac deja deliciul internauților.

„Nu condiţionaţi accesul elevilor la procesul de învăţământ în funcţie de vaccinare”

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea noului an școlar 2021-2022, Gabriela Firea a transmis, pe pagina sa de Facebook, o solicitare adresată Guvernului de a nu condiționa accesul la școală „cu prezență fizică” în funcție de vaccinare.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds