Gabriela Cristea, schimbare importantă la nivelul feței. Cum arată acum prezentatoarea TV

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoarea TV. Celebra vedetă se bucură de mare succes în plan profesional și are o familie minunată, deci nimic nu îi lipsește. A slăbit considerabil și curând va ajunge la silueta mult visată, dar se pare că a mai făcut o intervenție pentru a fi pe deplin mulțumită de ea.

Gabriela Cristea și-a pus acid în buze

Gabriela Cristea este prezentatoarea TV preferată a românilor. Celebra soție a lui Tavi Clonda este foarte iubită de fani și îi ține la curent cu tot ce face. Le împărtășește orice experiență prin care trece și este foarte dedicată celor din mediul online. Este deschisă și îi place să țină legătura cu ei.
La fel de sinceră a fost cu ei și de această dată. De curând, fanii au tot observat că ceva este schimbat la Gabriela. I-au tot lăsat comentarii la fotografiile recente, dar ea nu reacționa în niciun fel. Deși a încercat să ascundă puțin intervenția pe care a făcut-o, nu a mai rezistat și nu și-a mai ținut fanii pe jar, așa că le-a spus tot ce a schimbat la ea.

Astfel, se pare că Gabriela și-a conturat buzele cu acid. Ea a precizat că este foarte mulțumită de alegerea făcută, în momentul de față buzele vedetei fiind simetrice, pentru că nu ar fi avut o formă prea frumoasă înainte. Prezentatoarea TV a precizat că a folosit cantitatea cea mai mică de acid ce putea fi injectată și că scopul nu a fost mărirea exagerată, ci corectarea buzelor.

„Dragilor, am primit multe întrebări despre intervenția cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am făcut o astfel de intervenție în urmă cu 2 săptămâni și sunt foarte mulțumită. Am optat pentru 0,5 ml (adică minim) și vă las aici o poză făcută la 3-4 zile de la intervenție când încă rezultatele nu erau finale.

Acum, buzele mele sunt simetrice și naturale, dar nu mi-a displăcut nici perioada de când e făcută poza, când buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fără niciun filtru, doar machiaj și lumină”, este mesajul lăsat de Gabriela Cristea, pe pagina sa de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CSq3lHCDBJ8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid

Ce intervenții a mai făcut Gabriela

Gabriela a mai apelat la medicul estetician pentru anumite îmbunătățiri, dar nu a fost vorba despre vreo modificare exagerată. Ea a slăbit mult în ultima perioadă, mai ales după cea de-a doua sarcină, dar a avut nevoie de ajutorul specialiștilor pentru a ajuns unde trebuie.

Chiar dacă ține dietă, mai e nevoie și de alte proceduri pentru a arăta bine. Stilul de viață sănătos este cheia, dar nu este suficient, așa că a găsit o soluție, respectiv anumite proceduri.

„Dragilor, stați liniștiți, nu sunt la spital, nu mi s-a întâmplat nimic. Am venit să îmi fac crio. M-am apucat de proceduri, pentru că, dietă, dietă, dar mai trebuie să facem și altceva’, a precizat Gabriela Cristea în urmă cu ceva vreme.

 

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds