Ce a ajuns să cultive Costi Ioniță în spatele curții sale. Nimeni nu credea că e în stare de așa ceva

La 43 de ani, Costi Ioniță se declară un vegan convins. Celebrul artist a trecut prin momente de cumpănă, care l-au determinat să îmbrățișeze un stil de viață aparte, preluat între timp și de mama acestuia, în vâsrtă de 77 de ani. În cadrul emisiunii culinare „Chefi la cuț1te“, Costi Ioniță făcea niște declarații cutremurătoare legate de consumul de carne: „Dacă nu făceam chestia asta, nu știu dacă aș mai fi fost aici“. Noul stil de viață al artistului și-a pus amprenta și asupra siluetei sale, arătând mai bine ca niciodată.  Ce a ajuns să cultive Costi Ioniță în spatele curții sale, afli în continuare.

Ce a ajuns să cultive Costi Ioniță în spatele curții sale

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, bucurându-se de o carieră spectaculoasă și aprecierea a milioane de români. Este un artist complet, cântăreț, compozitor de succes și producător muzical, fiind, totodată, și un excelent descoperitor de talente – fapt demonstrat de-a lungul anilor prin lansările trupelor, dar mai ales de hiturile care au stat pe buzele românilor zile în șir.

Înainte de a lua parte la experiența „Survivor România 2021“, Costi Ioniță spunea despre el că e un vegan convins și că regimul său alimentar i-ar putea fi un aliat în competiție.

Ambiția de a se dedica total acestui stil de viață este în prezent mai presus de orice pentru Costi Ionță și, prin urmare, se străduiește zilnic să nu cedeze în fața dorințelor.

Sunt vegan. Dacă aș prinde un pește, aș face troc, l-aș da la schimb pe o nucă de cocos“, declara fostul concurent de la „Survivor“.

Cum competiția din Dominicană a luat sfârșit, vedeta din lumea manelelor s-a întors la programul obișnuit, însă ceea ce nu știu mulți este faptul că artistul se ocupă, printe altele, și de grădinărit. Împătimit al unui stil de viață cât mai sănătos, bărbatul și-a plantat propiile roșii în curtea din spatele casei, pentru a se putea bucura de rezulatate bio și pentru a nu mai fi nevoie să le cumpere din comerț.

Nimeni nu se aștepta la așa ceva

De curând, artistul le-a arătat recolta de roșii fanilor de pe TikTok, unde a încărcat un clipuleț cu el în timp ce se plimbă printre curpenii de roșii. În imaginea de mai jos puteți observa că vedeta se pricepe și la grădinărit, căci cultura sa este destul de bogată.

 

Ce a ajuns să cultive Costi Ioniță în spatele curții sale

 

Producătorul muzical a participat chiar și la cooking show-ul difuzat de Antena 1, unde i-a impresionat pe cei trei bucătari cu un preparat inedit. Cu această ocazie, celebrul artist a făcut și o mărturisire șocantă, și anume că a fost nevoit să devină vegetarian întrucât s-a confruntat cu o problemă de sănătate care i-ar fi pus capăt zilelor.Vegan de doi ani, dar vegetarian de aproape un deceniu, bărbatul a declarat că schimbarea regimului alimentar a fost cea mai bună decizie pe care a putut-o lua vreodată.

Sunt vegan de 2 ani de zile și vegetarian de 9 ani, n-am mai pus carne în gură. Dacă nu făceam chestia asta nu știu dacă mai ajungeam aici. Am avut o problemă de sănătate și un doctor chirurg de la noi din țară mi-a zis nu mai mânca carne dacă vrei să te refaci și asta a fost pentru mine un semn“, a spus Costi Ioniță în cadrul emisiunii „Chefi la cuț1te“.

Stilul de viață vegan al cântărețului a inspirat-o și mama sa, care i-a îmbrățișat total convingerile alimentare.

Mama are 77 de ani, și ea este vegană (…) Și-a prelungit viața renunțând la carne. Mortăciunile aduc în tine moarte. Ea a înțeles acest lucru, mulți oameni nu înțeleg asta. Merg pe alte principii, strict chimice. Omul nu trebuie să se hrănească doar cu mâncare, pentru ale trupului, ci și pentru ale sufletului“, a spus acesta.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds