George de la Puterea dragostei își vinde corpul pe bani?! Un bărbat celebru face dezvăluiri b0mbă: „Trimite poze cu el dezbrăcat…” VIDEO

După ce a făcut dezvăluiri picante despre Mariana și surorile de la Puterea dragostei sezonul 3, vloggerul Denis Petcu aruncă noi afirmații incendiare despre unul dintre concurenții emisiunii. Este vorba despre George, care în prezent este iubitul Mădălinei.

Dezvăluiri bombă despre George de la Puterea dragostei!

Denis Petcu susține că acesta ar trimite mai multor fete poze cu el dezbrăcat, pentru o anumită sumă de bani, dar asta nu e tot! Vloggerul este convins că George nu o iubește pe Mădălina și că o va părăsi în momentul în care aceasta se va îndrăgosti de el, așa cum ar fi făcut și cu Mona, femeia cu care a avut o relație de scurtă durată la începutul sezonului 3.„George trimite poze cu el dezbrăcat, pentru bani.

Georgică al nostru este gigolo, dar nu orice fel de gigolo. Un gigolo care își vinde corpul pe bani. Băi, oamenilor, ce se întâmplă în sezonul 3… Sezonul 3 a distrus orice. Să-ți fie scârbă, să-ți fie rușine când te uiți la televizor. Atunci când George s-a despărțit de Mona și ea a plecat acasă, el a plâns în lacrimi.

Cum s-a comportat George cu Mona, așa se va comporta și cu Mădălina. Când o va simți pe Mădălina că îl iubește, o va desființa. El a spus-o cu gura lui, că în timp ce era cu Mona vorbea cu alte femei. El vorbește cu fete, fetele se îndrăgostesc de el și își trimit poze, dar el când vede că o femeie se îndrăgostește de el, îi dă minciuni.

 

Fetele care vorbesc cu George de acasă prind drag de el că l-au văzut la televizor și le spune: Trimite și mie bani că nu mi-au intrat. Trimite 20.000 -30.000. Iar fetele care chiar s-au îndrăgostit de el îi trimit bani. El nu are cum să îi spună treaba asta Mădălinei, pentru că Mădălina nu ara accepta niciodată. George cred că este unul dintre cei mai afemeiați băieți din toată istoria emisiunii Puterea dragostei”, a declarat vloggerul Denis Petcu în cel mai recent vlog de pe canalul său de Youtube.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds