Gigi Becali a deschis un spital. Tehnologia revolutionara pe care o folosesc medicii la clinica

Gigi Becali este cunoscut de toata lumea ca investitor al echipei de fotbal FCSB, insa foarte putini sunt cei care stiu ca acesta a construit o clinica in valoare de milioane de euro.

Astfel, latifundiarul din Pipera ar fi investit nu mai putin de 15 milioane de euro intr-un spital modern, destinat bolnavilor de c..a..nc.e.r.

”Eu am facut o clinica, bine, tot spital este, se ocupa de bolnavii de c..a..nc.e.r. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toata cladirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plateste. Bine, nu e pe gratis… Se plateste, dar platesc eu… E un spital la care platesc eu. Platesc la spitalul meu cum ar veni, ca nu ai voie sa faci pe gratis, altfel e evaziune fiscala. Si atunci platesc eu singur toate tratamentele. Dar le platesc la spitalul meu”, a spus Gigi Becali.

Cristina Tanase, sora capitanului de la FCSB, a explicat cat de avansata este tehnologia folosita la clinica lui Gigi Becali din Bucuresti, unde bolnavii de c..a..nc.e.r au parte de un tratament unic in Romania.

„Electr..o..chim.i.oterapia este o procedura care se face in toata Europa. La noi, in Romania, este singurul centru. De asemenea, CTC, analiza celulelor tum..o..rale circulante. Se face la noi in laborator. Este o investitie foarte mare”, a spus Cristina Tanase.

Electr.o.chim.i.oterapia este o metoda de tratament antic..a..nc.e.rigen experimental, ce foloseste o sonda speciala pentru a trimite impulsuri electrice in celulele c..a..ncer.o.ase. Celulele c..a..ncer.o.ase sunt astfel tintite, permitand utilizarea unor doze mai mici de medicamente de chim.i.oterapie, care ajung mai usor in celule.

„La noi in clinica este dezvoltata partea de medicina integrativa, mai ales pe partea oncologica, cu proceduri moderne, precum medicina hiperbara, care a luat mare amploare. Asta inseamna oxigenarea suplimentara a organismului cu oxigen pur 100%, in interiorul unei camere presurizate, la o presiune atmosferica de trei ori mai mare.

Acest oxigen suplimentar intra in celulele sanguine. Ajuta puterea naturala a organismului de vindecare. Este o clinica dotata cu aparatura de ultima generatie”, a spus mai spus sora capitanului de la FCSB, potrivit AS.ro.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds