Horoscop dragoste septembrie 2021

Lucrati la acceptarea dorintelor dvs. si apoi impartasiti-le partenerului pentru a le face realitate. Septembrie este direct legat de acceptarea de sine si de ingrijirea de sine, astfel incat sa puteti obtine armonie si fericire in toate aspectele vietii voastre.

Taur

Dupa 12 septembrie,pentru raci va fi o luna solicitanta in viata amoroasa. Trebuie sa acorzi mai multa atentie casei si partenerului.

Leu

Este bine sa va acordati putin timp pentru dvs., dar asigurati-va ca comunicati cu partenerul dvs., astfel incat nevoia dvs. de singuratate sa nu fie confundata cu indiferenta. Latura ta animala va aparea in a doua jumatate a lunii, cand ai nevoie de multa pasiune.

Fecioara

Poate preferati sa ramaneti in fundal, dar septembrie va ia curajul de a culege dividendele din dragoste si multe altele. Planeta voastra conducatoare, Mercur, incepe faimoasa sa perioada retrograda luna aceasta, dar nu lasati asta sa va ingrijoreze, deoarece aceasta perioada va fi favorabila pentru dvs.

Balanta

Iubirea este de partea ta in septembrie. Conversatii emotionale si sincere, momente emotionale si experiente – aceasta este o luna excelenta pentru tine! Fii intuitiv si nu te gandi la asta din nou si din nou.

Scorpion

In ultima vreme, ati acumulat o multime de emotii greu de controlat. Poate ca este timpul pentru cateva momente mai linistite acasa. Bucura-te de confortul casei tale, iti va fi bine.

Sagetator

Septembrie va impune numeroase responsabilitati reprezentantilor acestui semn zodiacal. Veti fi fortat sa luati decizii foarte importante legate de viata viitoare cu un partener – o casa comuna, un copil sau sfarsitul unei relatii. O persoana noua iti poate face inima sa bata mai repede decat de obicei. Trebuie sa gasiti un echilibru real cu ceea ce doriti.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds