Smiley a dat din casa. Cand are de gand sa se casatoreasca cu Gina Pistol

Smiley trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții sale alături de fiica lui și de Gina Pistol.

Familia lor s-a mărit de când a venit pe lume Josephine și lucrurile s-au schimbat complet pentru ei. Este timpul acum să se gândească la căsătorie cei doi, subiect despre care a vorbit Smiley. Mai mult, el a dezvăluit și cu cine seamănă cea mică.

Cu cine seamănă Josephine
Smiley și Gina Pistol au devenit părinți de fetiță de câteva luni. Viața și prioritățile lor s-au schimbat de când a venit pe lume micuța Josephine pe care, însă, nu am cunoscut-o încă. Nu a apărut nicio fotografie cu cea mică până acum, iar fanii sunt nerăbdători.

Cu toții ne așteptam să o vedem pe cea mică după ce va fi botezată, așa cum obișnuiesc să facă multe persoane, dar se pare că de data aceasta nu a fost așa. Smiley a declarat că nu intenționează să pună poze cu Josephine prea curând, pentru că nu simte nevoia să o expună.

Smiley, însă, a dezvăluit acum cu cine seamănă micuța sa. Artistul a precizat că se schimbă de la o lună la alta și este absolut uimitoare. Cât despre trăsăturile fizice, asigură că a moștenit atât de la el, cât și de la Gina și este o fetiță frumoasă. El se descurcă perfect în ceea ce privește îngrijirea ei și o ajută mult pe Gina.

„Chiar seamănă cu amândoi, are trasături și de la mine, și de la Gina”, a dezvăluit Smiley pentru Ciao.ro.

Când se căsătoresc Smiley și Gina
Smiley și Gina au fost mereu rezervați în ceea ce privește iubirea lor, dar de ceva timp nu se mai ascund deloc. Având în vedere că sunt împreună deja de mult timp și au o relație extrem de frumoasă, toată lumea se așteaptă să se căsătorească. Au și un copil împreună, așa că toți vor să știe când vor jura iubire veșnică la altar.

Când a fost adusă vorba despre acest subiect, artistul nu a răspuns concret și a lăsat să se înțeleagă că le este bine așa cum sunt acum, lucru cu care este de acord și Gina. Artistul spune că s-a schimbat mult de când a devenit tată și relația lor s-a îmbunătățit. Sunt mai apropiați, fac totul împreună și el a devenit mult mai atent și grijuliu decât era înainte, aducând un plus iubirii lor.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu.”, a declarat Smiley.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds