Un gest frumos! O doamna profesoara din Buzau a trimis mesaj parintilor inainte de inceperea scolii sa nu ii mai cumpere flori: “Am rugamintea”

A devent deja obisnuinta ca in prima zi de scoala elevii sa aduca un buchet de flori pentru doamnele profesoare si invatatoare. Tinand cont ca in tara noastra nivelul de trai nu este cel mai bun, o doamna profesoara din Buzau a facut un gest impresionant.

Gest impresionat facut de o doamna profesoara.
Profesoara i-a rugat pe toti parintii elevilor sai sa nu-i mai cumpere flori in prima zi de scoala. Cadrul didact a mentionat, intr-un grup de whatsapp, ca se multumeste cu cele virtuale. A cerut in schimb o favoare parintilor elevilor

Gest impresionat facut de o doamna profesoara din Buzau

Femeia i-a rugat pe parinti sa cumpere rechizite pentru elevii care nu-si permit sa se pregateasca in mod corespunzator pentru noul an scolar. Doamna profesoara in cauza se numeste Veronica Bulf si preda la Scoala Gimnaziala „George Emil Palade”.

De ce a reactionat asa?

„Ideea a venit, pur si simplu, vazand la TV sau pe internet ca sunt foarte multi copii fara posibilitati. Le-am transmis parintilor mesaj, parintii au fost de acord. Mi-au trimis foarte multe flori virtuale, cu acestea sunt de acord. Fiecare copil a adus un pachetel, le-am strans si le-am trimis unei asociatii. Au mai ramas cateva pe care urmeaza sa le donam”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Bulf.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds