Soția sigură că soțul o înseală cu menajera s-a hotărât să-i întindă o cursă: i-a dat liber menajerei în weekend. Seara în pat, soțul are ca de obicei aceeași scuză: Se plânge de dureri de burtă îngrozitoare apoi o șterge la baie. Imediat soția intră în camera menajerei

Soția sigură că soțul o înseală cu menajera s-a hotărât să-i întindă o cursă: i-a dat liber menajerei în weekend. Seara în pat, soțul are ca de obicei aceeași scuză: Se plânge de dureri de burtă îngrozitoare apoi o șterge la baie. Imediat soția intră în camera menajerei și se ascunde sub patură. Nici nu intră bine pe ușă că el sare pe ea fără nici un cuvant și trece la treabă. După ce termină soția triumfatoare spune:

Nu-i așa că nu te așteptai să mă găsești în patul acesta? Și aprinde lumina. – Nu, doamnă, răspunde surprins grădinarul…😅😇😆

Maria divorțează de Ion dar vrea ca singurul lor copil să rămână la ea. În timpul procesului, judecătorul o întreabă pe Maria: – Doamna Maria, de ce doriți să aveți custodia copilului?– Domnule judecător, este foarte simplu. Eu m-am chinuit și am adus pe lume acest copil, iar dacă a ieșit din mine, atunci este al meu! – Domnule Ion, dumneavoastră de ce vreți custodia copilului? Ion foarte calm: – Domnule judecător, eu vreau doar să vă pun o întrebare:

Când mergeți la aparatul de cafea, băgați o fisă și aparatul vă dă cafeaua. Acel pahar de cafea este al dumneavoastră sau al aparatului?😅😇😆Este un banc tratati-l ca atare!

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds