Alex Bodi a fost are stat în această seară. Acu zaţii grave aduse controversatului afacerist

Alex Bodi a fost arestat, azi, 11 octombrie, de către oamenii legii, pentru o perioadă de 30 de zile. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat în dosare de spălare de bani și trafic de persoane.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat, azi 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost inițial trimis în judecată de procurorii DIICOT, alături de alte 29 de persoane, într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism, după ce fosta sa soție, Silvia Sălăgean l-a denunțat în septembrie anul trecut.

Azi, 11 octombrie, Bodi Alexandru Nicolae, pe numele său real, a fost arestat, iar oamenii legii au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, relatează SpyNews.

Cu aproxmativ un an în urmă, în noiembrie 2020, Alex Bodi era arestat pentru 30 de zile. Judecătorii au decis să prelungească măsura arestării preventive al fostului partener al Biancăi Drăgușanu cu arest la domiciliu.
Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile. A ieşit încătuşat din tribunal

Alex Bodi, arestat pentru 29 de zile! Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați, anunţă SpyNews.

Judecătorii au anunţat sentinţa după mai bine de două ore de audieri. Alex Bodi rămâne după gratii pentru 29 de zile! Alături de el au fost reținuți toți cei care au fost săltați de către mascați! Chiar în aceste momente, în fața tribunalului, apropiații celor reținuți așteaptă cu bagaje, paturi și sacoșe pregătite pentru următoarele 29 de zile în arest!

Alex Bodi și toți ceilalți membrii reținuți urmează a fi duși din nou în arest la sediul IPJ! Aceștia au fost scoși prin spate, încătușați! Inclusiv avocatul lui Alex Bodi a plecat trist și supărat din cauza deciziei luată de către judecător.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds