Horoscop 12-19 octombrie 2021: Ploua cu NOROC peste 2 zodii

Berbec

Ai putea să obții unele lucruri importante de la persoanele din jur, dacă nu ești foarte insistent. Ai tot felul de oportunități de care poate ar trebui să profiți.

Taur

Îți dorești o grămadă de lucruri, dar atenție la cheltuieli. Nu te baza pe sume de bani pe care încă nu le-ai primit. Pe plan sentimental evită discuțiile cu partenerul.

Gemeni

Nu te enerva și gândește-te înainte de a acționa. Este o perioadă propice pentru promovarea unor proiecte pe care le tot amâni.

Rac

Este o zi în care este bine să eviți deplasările. Mai ales pe cele lungi. Poți avea parte de tot felul de întâmplări. neprevăzute. Îngrijește-te puțin și de sănătate.

Leu

Poate a venit momentul să afli exact care îți sunt adevărații prieteni. Nu toate persoanele din jurul tău îți vor binele. Este o zi în care ai putea să faci și unele activități care îți plac și te relaxează.

Fecioară

Îți poți face unele planuri pentru viitor. Intuiția te ajută extrem de mult, mai ales că ești nevoit să iei unele decizii destul de importante. Intervine o schimbare în viața ta.

Balanță

O zi a schimbărilor. Poate renegociezi un contract sau decizi să-și schimbi locul de muncă. Sfătuiește-te și cu persoana iubită.

Scorpion

Ocupă-te mai mult de tine. O schimbare nu ar strica. S-ar putea să ai unele probleme de sănătate, deci fă o vizită la medic. Seara odihnește-te și petrece mai mult timp cu apropiații.

Săgetător

Un prieten te ajută astăzi să ieși dintr-o situație dificilă. La birou s-ar putea să ai discuții mai aprinse cu unii colegi. Nu te enerva, totul se va aranja în timp. Nu încheia parteneriate cu o nouă persoană.

Capricorn

O zi bună în care vei lua hotărâri inspirate. O persoană apropiată are nevoie de sfatul tău. Ai putea face și unele schimbări prin casă.

Vărsător

Vei avea o zi destul de obositoare. Toată lumea vrea ceva de la tine și te temi că nu vei face față. Cere ajutorul unui apropiat pentru a ieși din impas.

Pești

Primești o veste bună și îți faci planurile pentru weekend. Ține cont de părerea celorlalți când iei unele decizii. Altfel, s-ar putea să ai un conflict cu partenerul de viață.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds