Narcisa Suciu a plecat în Finlanda pentru soțul ei și un trai mai bun, dar acum trece prin momente grele. Artista a dezvăluit ce a pățit fiica ei

Narcisa Suciu a dat România pe Finlanda, cu multi ani in urma, atunci cand s-a casatorit cu un artist local. Iata ca acum regreta aceasta decizie, din pricina felului in care criza provocata de coronavirus este tratata acolo.

Cântăreața a plecat din România în primul rând pentru a-și urma soțul, Veikko Miettinen, un apreciat artist etno local pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe. Al doilea motiv a fost sistemul de învățământ, despre care citise că este cel mai performant din lume.

Narcisa Suciu locuieste în Finlanda de mai bine de 10 ani, dar acum trece printr-o perioadă extrem de stresantă din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a povestit că are mari temeri din cauza modului în care guvernul finlandez a gestionat pandemia și pentru fiica ei, care este nevoită să meargă în continuare la muncă, într-o librărie în care ia contact cu sute de clienti zilnic.

Într-o intervenție la Magic FM, artista a declarat că nu se simte în siguranță și nu e mulțumită de modul în care guvernul de acolo a gestionat pandemia. Narcisa își face grijă pentru sănătatea fiicei sale, care este nevoită să lucreze în continuare.

‘Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă. Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic’, a declarat Narcisa Suciu, adăungând că presa finlandeză nu acordă foarte mult spațiu subiectului pandemiei.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds