Primele si singurele imagini cu Reghe si Corina impreuna, femeia pentru care a divortat de Anamaria Prodan

Vestea ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan divorteaza a luat prin surprindere pe toata lumea!

La mijloc este Corina Bilcon, o tanara de 29 de ani care i-a furat inima antrenorului! Ea poarta in pantece bebelusul celebrului sportiv!

In urma cu doar doua zile, Laurentiu Reghecampf a anuntat ca a depus actele de divort, dupa ce de cateva luni presa scrie despre aceasta ruptura! Relatia dintre Anamaria Prodan se sfarseste dupa 15 ani de casnicie!

“Va marturisesc faptul ca este un moment delicat in viata mea. Eu nu mi-am expus niciodata viata personala si nu voi proceda astfel nici de acum inainte (…) Personal, am depus actele de divort la capatul unei casnicii de care nu ma voi dezice niciodata si pledez pentru respectarea optiunilor personale atat din puct de vedere familial, cat si profesional”, a declarat Laurentiu Reghecampf, pentru CANCAN.ro.

Potrivit presei, antrenorul s-a indragostit de Corina Bilcon, o tanara in varsta de 29 de ani, care este insarcinata in sase luni cu copilul lui Reghe. Cei doi au fost fotografiati impreuna in luna iulie in Grecia. Cei doi indragostiti au iesit impreuna cu cativa prieteni la o terasa, iar Reghe a fost destul de apropiat de tanara, scrie spynews.ro.