TRAGEDlE! Părintele Ion Ciuraru a mur1t la 54 de ani, în Italia. Preotul român avea Cov1d și lupta cu b0ala de săptâmâni întregi

Preotul român Ion Ciuraru a mur1t la doar 54 de ani, în Italia. Părintele băcăuan, care lupta de săptămâni întregi cu Cov1d-19, s-a stins, ieri dimineață, pe secția de Terapie Intensivă a spitalului din Perugia.

“Marţi, 12 octombrie 2021, în jurul orei 8.30, în vârstă de 54 de ani, a trecut la cele veşnice pr. Ion Ciuraru, fiind internat la secţia de terapie intensivă a spitalului din Perugia”, a transmis Episcopia Romano-Catolică de Iași.

Potrivit sanfrancescopatronoditalia.it, preotul catolic Ion Ciuraru, custodele Sfintei Mănăstiri din Assisi (Umbria), fusese infectat cu coronavirus și lupta cu boala de săptămâni întregi.

Părintele Ion Ciuraru avea doar 54 de ani. Cu doar o lună în urmă, la începutul lui septembrie, preotul anunța pe Facebook decesul mamei sale.

“Dumnezeu să te fericească iubita noastră mamă! Drumul spre cer ți l-ai croit din bobitele de Rozariu, depanate zilnic printre degetele tale, de aceea avem convingerea că Preacurata Fecioară Maria te va conduce cât mai curând în brațele Fiului Ei preaiubit! Inimile noastre lăcrimiaza

de durerea despărțirii, dar ne mângâiem cu speranța că în cer ești fericită împreună cu tata și cu toți cei dragi pe care i-ai reîntâlnit!”, scria pr. Ioan Ciuraru la 1 septembrie, pa pagina lui de Facebook.

Potrivit ofmconv.ro, Sfânta Liturghie de înmormântare va avea loc joi, 14 octombrie 2021, la ora locală 14.30 (15.30 în România), în Bazilica Inferioară „Sfântul Francisc” din Assisi, conform dorinței părintelui. Ion Ciuraru va fi înmormântat la cimitirul din Assisi.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds