Sfatul zilei 16 octombrie 2021. Zodia care plange de fericire..

care plange de fericire
Berbec
Ești pregătit să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi. Sunt șanse mari să descoperi o pasiune foarte incitantă.

Taur
Se anunță o călătorie nepreogramată, dar care îți aduce o stare de bine, asta și pentru că te bucuri de compania prietenilor.

Gemeni
Păstrează-ți mintea deschisă la schimbările care se anunță în viața ta. E cazul să încerci și altceva, prea te-ai plafonat.

Rac
Comunicarea este deficitară. Nu reușești deloc să ajungi la o înțelegere cu cei de lângă tine, nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Leu
Împărtășește părerile cu ceilalți, poate așa primești un sfat care să te ajute pe mai departe. Nu strică să fii atent la îndemnuri.

Fecioară
E cineva care încearcă să te facă să renunți. Nu da ascultare și mergi mai departe pe drumul tău, luptă pentru visele și idealurile tale.

Balanță
Lucrezi din greu perioada asta, însă rezultatele se cam lasă așteptate. Chiar și așa nu e cazul să-ți pierzi răbdarea.

Scorpion
Nu ai deloc o energie bună. Negativitatea nu face altceva decât să te tragă și mai mult în jos, să nu mai fii stăpân pe situație.

Săgetător
Continuă să fii de partea partenerului de viață. Are mare nevoie de această susținere, să știe că este cineva alături de el.

Capricorn
Poți avea parte de o creștere financiară foarte bună, asta dacă te concentrezi pe planurile și proiectele de la locul de muncă.

Vărsător
Fii mai conștient de ceea ce faci și nu uita că unele lucruri nu depind de tine. Nu strică să te detașezi puțin.

Pești
Puterea este în mâinile tale. Tu ești cel care decide dacă merge mai departe sau renunță la relația amoroasă din prezent.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds