Horoscop saptamanal 18-24 octombrie 2021. Leii sunt norocosii acestei săptămânii, Berbecii îsi îndeplinesc cele mai importante vise

Horoscop saptamanal 18-24 octombrie 2021.

O săptămână dificilă, dar frumoasă pentru o bună parte din zodii. Astrele arată că Leii sunt norocoșii acestei săptămânii, Berbecii își îndeplinesc cele mai importante vise iar vărsătorii și peștii trec printr-o perioadă intensă din punct de vedere emoțional.

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 18-24 octombrie 2021, conform zodiei tale.

BERBEC

Berbecii își îndeplinesc cele mai importante vise în această săptămână și vor fi mulțumiți de felul în care acționează în unele momente. Poziția planetelor arată că sunt comunicativi și atrag lângă ei oamenii, care îi pot ajuta și susține.

În a doua jumătatea săptămânii, berbecii pot face un pas major la capitolul viața personală. Pot apărea unele discuții, care vor clarifica problemele, care au apărut în ultimul timp.

Stelele mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahar consumat într-o zi.

TAUR

În această săptămână taurii sunt foarte rapizi și reacționează în cele mai importante momente. Astrele menționează că acest nativ în prima jumătatea zilei, va fi mai atent la părinții sau copii lui, deoarece apar câteva probleme.

De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, întrucât o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități.

Stelele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

GEMENI

Gemenii nu mai pot să tacă atunci când sunt jigniți și supărați. Din acest motiv, este o perioadă tensionată datorită certurilor, conflictelor și intrigilor care vor apărea pe parcurs.

Iar la mijloc de săptămână vor fi dezamăgiți datorită unei situații destul de confuze. De asemenea, la final de săptămână obțin mai mulți bani și își satisfac nevoile și ambițiile. Astrologii mai spun că gemenii vor petrece timp prețios cu copii, partenerul de viața sau cu oamenii apropiați.

Poziția planatelor arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

RAC

În prima jumătatea săptămânii racii nu pot accepta unele păreri legate de un subiect și pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau partenerul de viață.

Iar la mijloc de săptămână decid să își achiziționeze un obiect scump, care este extrem de important pentru ei, dar și pentru unii membri ai familiei sale. De asemenea, la locul de muncă se va simți util și fericit, deoarece sunt cei care schimbă lucrurile în bine.

Astrele arată că racii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți sau faceți unele activități fizice.

LEU

Leii pot cunoaște o persoană importantă, care are suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrologii îi consideră norocoșii acestei săptămânii, deoarece în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face.

La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte, care pot să-i deschidă câteva uși.

Astrele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, pentru că are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

FECIOARA

Această săptămână vine cu multă muncă pentru fecioare, întrucât s-au adunat multe lucruri de făcut și la serviciu, dar și acasă.

Stelele mai arată că vor planifica încă ceva extrem de important pentru ei, poate fi legat de un eveniment major, o călătorie, o vacanță sau chiar o schimbare de job. În a doua jumătatea săptămânii, fecioarele au o stare emoțională destul de instabilă și poate face mai multe lucruri care nu-i caracterizează.

Astrele scot în evidență faptul că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în săptămâna 18-24 octombrie, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

BALANTA

În această perioadă, capul balanțelor vor fi ocupat cu gânduri legate de problemele familiale sau de serviciu. Cu toate acestea, nu se blochează în situații dificile, dar acționează pe măsură ce evenimentele evoluează.

De asemenea, este o săptămână bună și din punct de vedere financiar, chiar dacă apar câteva cheltuieli neprevăzute. La final de săptămână balanțele pot renunța la un lucru extrem de important, dar care nu-i permite să treacă la o nouă etapă.

În această perioadă, balanțele trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să își facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

SCORPION

Scorpionii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima jumătatea săptămânii, scorpionii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei.

De asemenea, poziția planetelor arată că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică, unde necesită multă implicare.

Este o săptămână în care scorpionii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice

SAGETATOR

În prima partea săptămânii, săgetătorii pot face unele greșeli. De asemenea, dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atrage obiectivele, poate să vă aducă mai multe probleme pe capul vostru.

Din fericire, în a doua jumătatea săptămânii activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate și vor simți că universul îi susține în tot ceea ce face. Nu este exclus că vor începe ceva nou, dar extrem de provocator.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână, deoarece pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

CAPRICORN

Capricornii trec printr-o schimbare radicală, dar foarte benefic pe plan psihic. În prima jumătatea săptămânii vor simți că cineva nu le vrea binele și chiar va observa că unele persoane își schimbă atitudinea față de ei.

Astrele mai adaugă că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei capricorn, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

VARSATOR

Vărsătorii trec printr-o perioadă intensă din punct de vedere emoțional și vor descoperi că trec prin unele schimbări. În prima partea săptămânii s-ar putea să ca vărsătorii să fie șocați din cauza unei situații care se va petrece în viața lui personală.

Nu este exclus că acest native va fi nevoit să depășească unele limite pentru a păstra ceva în viața lui. De asemenea, această zodie are noroc la bani, în special în a doua partea săptămânii, unde poate primi o sumă de bani.

În această perioadă tensiunile și situațiile moi prin care trec vărsătorii pot să-i afecteze sănătatea, în special somnul și concentrarea.

PESTI

Astrologii spun că peștii trec printr-o perioadă intensă din punct de vedere emoțional și vor avea nevoie de susținerea celor dragi. În prima partea săptămânii, o să clarifice o problemă legată de relația cu o persoană importantă din viața lor.

Iar în a doua jumătatea săptămânii, peștii fac mai multe cumpărături care îi ajută să se asigure că arată bine și că are tot de ce are nevoie pentru a ajunge la succesul dorit.

Stelele arată că peștii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds