De ce i se spune lui J.Lo „zgarcita” si de ce miroase urat acasa la Miley Cyrus

Angajatii persoanelor publice sunt nevoiti sa semneze contracte de confidentialitate si sunt platiti cu sume mari ca sa ramana discreti. Unii dintre ei insa, „au dat din casa” si au facut dezvaluiri interesante despre angajatorii lor.

Iata ce au spus menajerele sau asistentii personali despre unele dintre cele mai cunoscute nume din showbiz:

JENNIFER LOPEZ

Vedeta a capatat reputatia de „zgarcita” din partea angajatilor sai, fiind poreclita „Pay-low”, aluzie la numele de scena „J.Lo”. Pentru ca ea a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde este, considera ca toata lumea trebuie sa traga din rasputeri pentru a-si atinge telul.

MILEY CYRUS

Se pare ca animalele de companie ale veetei sunt dresate sa isi faca nevoile intr-un loc special, asa ca faceau peste tot pe unde apucau. „Cand cainii se „scapau” prin casa, chema menajera sa curete”, a spus o fosta angajata.

MARIAH CAREY

Fosta ei asistenta a martusit ca muncea si cate 16 ore pe zi fara pauza de masa. Tot lucruri negative la adresa ei au venit si din partea unei foste dadace, care spunea ca era fortata sa lucreze si 24 de ore pe zi, fara sa doarma sau sa-si ia pauze de masa. Ambele angajate au depus plangeri impotriva cantaretei si au dat-o in judecata pe aceasta.

KRISTEN STEWART

Cand este acasa, Kristen Stewart pur si simplu „sudeaza” tyg@ryle. Se pare ca vedeta lasa mucuri de tyg@re peste tot, potrivit unei foste menajere.

TAYLOR SWIFT

Cantareata este o mare iubitoare de pisici. Angajata lui Taylor Swift a dezvaluit ca artista are casa plina si isi petrece foarte mult timp periindu-le, ca sa scape de parul de pisica in exces.

Foto: Getty

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds