Erau trei blonde pe o insula. Prima se roaga la Dumnezeu: – Doamne, Doamne, fa-ma de 10 ori mai desteapta sa pot sa-mi fac o barca sa pot pleca de aici!- Bine, mi s-a facut mila!Si blonda a plecat.A doua:

Erau trei blonde pe o insula. Prima se roaga la Dumnezeu: – Doamne, Doamne, fa-ma de 10 ori mai desteapta sa pot sa-mi fac o barca sa pot pleca de aici!- Bine, mi s-a facut mila!Si blonda a plecat.A doua:- Doamne, Doamne, fa-ma de 50 de ori mai desteapta sa pot sa-mifac un vapor, sa pot pleca de aici!- Bine, mi s-a facut mila!Si blonda a plecat.A treia:

Doamne, Doamne, fa-ma de 100 de ori mai desteapta sa pot sa-mi fac unvapor, sa pot pleca de aici!- Mai bine te fac barbat!- Nu conteaza !- Bine, mi s-a facut mila!- Aaa, uite podul!😅😇😆Este un banc tratati-l ca atare!

BonusIon merge la medic…– Care e problema ta, tinere?- Vedeți, visez de 2 săptămâni găini care joacă footbal. Vreau să scap de aceste vise,- Da. . . ia acum aceste pastile ca să nu mai visezi găini care joacă fotbal.- Pot să le iau mâine?- De ce?- Păi … vedeți … azi e finala și nu vreau să o pierd!😅