Adda, reacție dură după ce a fost criticată la Asia Express: ”Unele-s printese, eu sunt…” Cum a reacționat Cătălin

Adda, pe numele ei real Ada Alexandra Moldovan, în vârstă de 28 de ani a ajuns pe buzele românilor după ce a participat la Asia Express sezonul 3 alături e soțul ei Cătălin Rizea. Concursul a scos la suprafață reacții și comportamente diverse la fiecare concurent, însă „BalAdda” a atras atenția în mod special prin caracterul ei vulcanic și greu de stăpânit.
Adda și Cătălin, unul dintre cele mai controversate cupluri din Asia Express sezonul 3 au ajuns în marea finală deși nimeni nu le dădea nicio șansă! Pe parcursul emisunii, rafalele de furie și impulsurile Addei au „piperat” relația celor doi din competiție.

Oamenii de acasă, extrem de dinamici și implicați, au reacționat la momentele de nestăpânire ale Addei dezaprobând comportamentul dur al cântăreței față de soțul ei care reacționa cu calm la fiecare năpustire a ei.

„De ce m-am căsătorit cu tine?”, „Iubire, erai atât de lemn că puteam să cânt la tine”, „O să-mi omor bărbatul”, sunt doar câteva din replicile artistei adresate soțului ei. Acesta nu s-a supărat definitiv, pe ea, niciodată.

Deși au ajuns în semifinală se pare că de ce le-a fost frică nu au scăpat! Cei doi au părăsit concursul, iar în marea finală a fost jucată de perechile Speak cu Ștefania și Bontea cu Fodor cu victoria la reactoarele 3 și 4.

Cei doi iubesc adevărul și se plac la maximum. Adda susține că nu e „vreo sofisticată, mâțâită, miau”, iar soțul o aprobă purtându-i tricoul și prin casă, nu doar în public.

Adda a reacționat muzical acuzelor și a scos o piesă pentru ea și pentru soțul ei.

„N-o să fiu altcineva ca să mă placi,

mai bine sinceră decât o alta care minte-n draci.

Nu-s vreo sofisticată, mâțâită, miau.

dacă unele-s prințese eu sunt „bau-bau”.

Mă iei cu bune-rele dacă mă iubești,

La fel te iau și eu, nu ești perfect și tu greșești!

Asta nu-i o glumă, îți dau inima mea

Așa că ai băiete grijă ce-o să faci cu ea

Sunt o fată rea, gură mare, da știu

Vorbesc într-una, uneori țip, da, știu!

Dar te iubesc atât de mult și tu o știi

Aș face orice pentru tine, dar tu știi!”

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds