Alex Bodi, gesturi surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu! Ce spune diva? Se împacă sau nu cu afaceristul? Informații exclusive!

Informații exclusive, așa cum v-au obișnuit reporterii Spynews.ro! Alex Bodi încearcă să se împace cu Bianca Drăgușanu la scurtă vreme după ce a fost pus sub control judiciar?

Încearcă afaceristul să o recucerească prin gesturi surprinzătoare? Ce spune frumoasa divă? Se împacă sau nu cu omul de afaceri? Iată ce spun apropiații celor doi!

Alex Bodi face gesturi surprinzătoare pentru a o impresiona pe Bianca Drăgușanu?
Se împacă sau nu blondina cu el?
Alex Bodi a oferit astăzi primul interviu din libertate, mai exact, la scurt timp după ce a fost pus sub control judiciar. Printre altele, controversatul om de afaceri a vorbit și despre fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

Una dintre cele mai surprinzătoare declarații a fost cea în care acesta spunea că viața este imprevizibilă și să nu spui niciodată niciodată.

Ba mai mult, întrebat despre blondină, afaceristul a transmis următoarele cuvinte „nu e capitol încheiat în relația mea de viață cu nimeni”, lucru ce i-a băgat în ceață pe fanii lor și a stârnit totodată un val de controverse!

Alex Bodi face gesturi surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu?
Nu doar fanii au reacționat, ci și persoane din apropierea lui Alex Bodi și ai Biancăi Drăgușanu.

Informațiile primite din partea surselor scot la iveală detalii incredibile, cum ar fi că afaceristul încă ar căutat-o pe celebra blondă și că ar face gesturi surprinzătoare pentru ea.