Ce i-a spus Mărioara Oanei Zăvoranu pe patul de spital, înainte de a mur1: ”Nu a vrut să ne împăcăm, pentru că banii erau mai presus”

Oana Zăvoranu continuă seria dezvăluirilor sincere despre relația cu mama sa. În cadrului podcast-ului în care a fost invitată, vedeta a dezvăluit ce i-a spus Mărioara pe patul de spital, înainte de a mur1. ”Querida” a declarat că, nici în ultimul ceas, cea care i-a dat viață nu a vrut să se împace cu ea, susținând că banii au fost întotdeauna mai importanți. În plus, Oana recunoaște că ea și mama sa s-au despărțit supărate una pe cealaltă.

Oana Zăvoranu și Mărioara s-au despărțit supărate.
Mama brunetei a murit în urma problemelor de sănătate cu care se confrunta.
Oana Zăvoranu face dezvăluiri neștiute la șase ani de la m0artea mamei sale și scoate la iveală lucruri la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Vedeta a declarat în cadrul podcast-ului în care a fost invitată că ultima discuție cu mama sa a fost pe patul de spital, mărturisind că Mărioara nu a vrut să se împace cu ea nici în ultima clipă și că a pus întotdeauna banii mai presus decât orice.

Oana Zăvoranu spune că Mărioara, mama sa, înainte de a mur1, nu a vrut să se împace cu ea, din cauza banilor
Mai mult decât atât, vedeta regretă că multe momente din viața ei au fost televizate și că a fost deschisă precum o carte în unele clipe în care nu trebuia să se întâmple acest lucru.

De teamă să nu se întâmple ceva cu Mărioara a acceptat să meargă la ea la spital, cu toate că nu-și vorbeau, însă lucrurile au luat o altă întorsătură atunci, după cum declară chiar bruneta.