Cristina Pucean, fără niciun strop de machiaj. Cum arată dansatoarea maneliștilor naturală! / FOTO

Cristina Pucean a demonstrat încă o dată că nu are nicio reținere când vine vorba de admiratorii ei! Dansatoarea maneliștilor a avut o apariție inedită în urmă cu câteva ore pe contul ei de Instagram,

afișându-se fără niciun strop de machiaj, în așternuturile din dormitorul ei. Iată cum arată focoasa blondină complet naturală! Tu te-ai fi așteptat la asta?

Cristina Pucean, mai naturală ca oricând în fața fanilor.
Cum arată dansatoarea maneliștilor fără strop de produs cosmetic.
Cristina Pucean face ce face și iar ajunge în centrul atenției.

Dacă în contextul pandemiei de coronavirus vedeta nu a mai putut fi atât de prezentă la evenimente, având în vedere restricțiile impuse de autorități, frumoasa blondă a găsit o soluție în a-și ține la curent admiratorii cu tot ce se mai întâmplă în viața ei, folosindu-se astfel de rețelele de socializare.

Cum arată Cristina Pucean nemachiată
Avându-i în vedere meseria de dansatoare, fiind una dintre cele mai profesioniste din țară, Cristina Pucean trebuie să aibă întotdeauna un aspect impecabil.

Astfel, vedeta se lasă de fiecare dată pe mâinile profesionliștilor, atât când vine vorba de păr, ținute și machiaj. Așadar, puțini știu cum arată diva atunci când nu folosește produsele cosmetice.

Dar ce credeți? Cea care le-a satisfăcut curiozitatatea internauților a fost chiar ea în mediul online.