Mama lui Marica a rupt tăcerea. Mesaj fără perdea după ce fiul ei a fost filmat într-o ipostază ruşinoasă, alături de soţia unui prieten. “Aşa se susţine o familie”

Fostul atacant al naţionalei României, Ciprian Marica, se bucură se sprijinul celor din jurul său, după ce imagini compromiţătoare au fost făcute publice.

Ciprian Marica a fost surprins într-o ipostază deloc plăcută, în august 2019. Actualul patron al Farului Constanţa e acuzat de Florin Muntean Junior că a întreţinut relaţii intime cu soţia celui din urmă, într-un hotel din Cluj.

Ziardecluj.ro a publicat, miercuri, incidentul petrecut anul trecut într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Se pare că Florin Muntean Junior a primit câteva indicii în privinţa infidelităţii soţiei, pe nume Ana Muntean, iar ajuns în faţa camerei a fost întâmpinat de Ciprian Marica.

La câteva ore de la apariţia imaginilor, iubita lui Marica, Ioana Marcu, a publicat o poză în care e alături de partenerul său. Printre comentarii şi-a făcut apariţia şi mama fostului atacant: “Iubirea, grija, sprijinul, bunătatea, răbdarea şi înţelegerea sunt valorile care susţin o familie fericită şi sănătoasă! Vă iubesc!!!”, a scris mama lui Ciprian Marica, Sorina, în dreptul fotografiei postată de Ioana, conform Spy News.
scrie infamilie.tv

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds