Mirela Vaida s-a dat de gol! Prezentatoarea Acces Direct a recunoscut, din greșeală, că „telenovela” Vulpița de la Antena 1 este regizată

Mirela Vaida, invitată într-o emisiune TV, a dorit să își spună încă o dată punctul de vedere referitor la ”telenovela” în care personajele principale sunt soții Stegaru din Vaslui, cu atât mai mult cu cât audiențele ”Acces Direct” sunt la cote maxime, iar România – practic – s-a împărțit în două tabere, pro și contra.

Consiliul Național al Audiovizualului a fost ”bombardat” cu reclamații de telespectatorii exasperați de apariția Vulpiței din Vaslui pe micile ecrane, cu toții considerând că popularizarea unor astfel de personaje este o greșeală. Mirela Vaida a spus, la un moment dat, că emisiunea pe care o prezintă aduce în atenție tot felul de povești de viață, iar acum a spus că înțelege lipsurile cuplului Stegaru și îi ia ”așa cum sunt”.

”Este un reality show nescris. Atât de multe lucruri se întâmplă de la o zi la alta. Ei doi sunt reali și autentici, sunt niște personaje. Eu le înțeleg lipsurile și îi iau așa cum sunt”, a mărturisit Mirela Vaida.

Mirela Vaida: ”Eu le înțeleg lipsurile și îi iau așa cum sunt”

Mirela Vaida: ”Aceasta este realitatea”

Mirela Vaida a insistat în ideea că ”Acces Direct” este un reality show, iar atâta timp cât oamenii se uită la cei doi protagoniști aceștia vor apărea pe post.  Ceea ce înseamnă, totuși, și că asistăm la o ”regie” bine pusă la punct, scopul final fiind obținerea unor audiențe cât mai mari, chiar dacă subiectul ”Vulpița din Vaslui” este unul cel puțin controversat.

”Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar și un caz social. Dacă cei de acasă se uită în număr foarte mare, serialul continua. Când nu se va mai uita lumea, eu vă garantez că serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai declarat Mirela Vaida în emisiunea prezentată de Mihai Morar.

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds