Scandal cum rar s-a mai văzut în showbiz! Cleopatra Stratan o face praf pe Vulpița: „Ho, fă, că…”:

Vulpița a venit la Acces Direct pentru a-și prezenta povestea de viață și cu siguranță nu s-a gândit nicio secundă la faptul că va deveni un personaj viral atât pe micul ecran, cât și pe rețelele de socializare.

Pentru că acum TikTok-ul este la putere, tot mai multe persoane au început să o imite pe Vulpița de la Acces Direct. Printre acestea se numără și fiica lui Pavel Stratan,

Cleopatra Stratan. Vedeta a postat pe contul ei de pe rețeaua de socializare un scurt clip video în care spune replicile celebre ale Vulpiței.

„Viorele, gata, s-o încheiet între noi” spune Cleopatra Stratan, imitând-o pe Vulpița, în timp ce pe fundal se aude vocea lui Viorel: „Ho, fă, stai…”

”Stai, că acum mă ridic eu la 90 de grade, gata, s-o încheiet”, mai spune din nou, Cleopatra.

Vulpița l-a detronat pe JADOR pe Youtube, după ce s-a lansat în muzică
Lansarea în muzică a Vulpiței a fost un real succes, căci nu degeaba aceasta l-a detronat pe JADOR, care ocupa locul 1 în trendingul de pe Youtube. Văzând acestea, artistul s-a revoltat în mediul online.

”Vulpița e pe locul 1. Băi, m-a luat Vulpița. Mor! Băi, cum să mă ia Vulpița? Nu mă ia Salan, nu mă ia nimeni, mă ia Vulpița. Băi, ce aveți?”, a răbufnit Jador pe contul său de TikTok.sursa:femina

O scurtă rugăminte...

Prietenii te roagă să distribui știrea pe Facebook!
Îți multumim frumos!
Închide mesajul
This window will automatically close in 30 seconds